Bulvár

Négy kábítószer-terjesztőt fogtak el Szabolcsban

Négy kábítószer-terjesztőt fogtak el Szabolcsban

2015. november 5., csütörtök
Négy kábítószer-terjesztőt fogtak el Szabolcsban

Négy kábítószer-terjesztőt fogtak el a rendőrök a 41-es számú főút nyírségi szakaszán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Fehérvári Marietta

elmondta, a két 27 éves, valamint az egy-egy 29 és 31 éves baktalórántházi férfi szerdán este gépkocsival tartott hazafelé Budapestről, ahol drogot vásároltak továbbértékesítési céllal. Az igazoltatásuk előtt a kábítószert zokniba csomagolva a jármű ablakán kidobták, melyet a rendőrök az út menti füves területen megtaláltak. A 111 gramm fehér masszát, port és tablettákat lefoglalták, azokat szakértők vizsgálják. Az elfogást követő házkutatások során digitális mérleg és 74 gramm ismeretlen növényi származék, a gyorsteszt szerint új pszichoaktív anyag került elő a gyanúsítottaktól. Három férfit őrizetbe vettek, egy szabadlábon védekezhet, ellenük kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az ügyben több kábítószer-fogyasztót is előállítottak, és tanúként hallgattak meg. A sajtóreferens hozzátette: a nyomozás során a drogvásárlók köre tovább nőhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.