Megtéveszthetetlen orral a csempészek ellen + FOTÓK

2017. augusztus 22., kedd · Hozzászólok

hatar_rendorseg_kabitoszer04_gs

Egyre többször hallhatunk olyat, hogy kábítószerkereső-kutyák segítségével foglalnak le nagy mennyiségű drogot a határátkelőknél. S habár a kocsisorok között a tű a szénakazalban esetéhez hasonlónak tűnhet a csempészek kiszűrése, a négylábúak szinte soha nem tévednek. Ahol jeleznek, ott van valami. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vett szerb férfi

2017. augusztus 18., péntek · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járásbíróság elrendelte annak a szerb állampolgárságú férfinak az előzetes letartóztatását, akit különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt kedden vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása szeptember 17-ig tart. Tovább »

Veszélyesebb lehet az iszlám dzsihadisták körében elterjedt drog, mint gondolták

2017. augusztus 17., csütörtök · 6 hozzászólás

Veszélyesebb hatású lehet az a szintetikus pszichoaktív drog, amelynek használata nagyon elterjedt az Iszlám Állam harcosai körében, mint korábban gondolták – állapította meg egy tanulmány, amelyet a Nature folyóiratban publikáltak amerikai kutatók. Tovább »

Huszonhét kiló marihuánát foglaltak le egy szerb férfi kocsijában Röszkénél

2017. augusztus 16., szerda · Hozzászólok

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

Huszonhét kilogramm, mintegy 54 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a pénzügyőrök egy szerb férfi kocsijában Röszkénél – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-t. Tovább »

Következő oldal »