Sport

Papp Áron: jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt

Papp Áron: jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2023. november 17., péntek
Papp Áron: jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia egyik legnagyobb problémája a gólszerzés az idei szezonban. Legutóbb 80 percet emberelőnyben játszva sem sikerült megzörgetni a Siófok hálóját. A kevés gól sok döntetlent szült: szám szerint kilencet.

Fotó: Gémes Sándor

 

Alekszandar Sztevanovics vezetőedző is a rúgott gólok felől közelítette meg csapata nehézségeit. 

Ilyen a futball: ha nem rúgsz gólt, nem nyerhetsz. 

A klub saját nevelésű játékosának a szezonja idáig eléggé felemás. Még a Vasas ellen 4-3-ra megnyert mérkőzésen betalált, majd egy sérülés miatt több mint két hónapot kényszerült kihagyni Papp Áron. A támadó a klubnak adott interjújában számolt be az idei szezon eseményeiről.

Úgy gondolom, hogy nagyrészt a hangulat miatt tudtunk nyerni a Vasas ellen. A szurkolók rengeteget segítettek nekünk, fantasztikus atmoszférát varázsoltak. Gyakran eszembe jut a mai napig, egy életre szóló élmény volt mindannyiunk számára. Sajnos nem lehetett felhőtlen az örömöm, mert bokaszalag szakadást szenvedtem a meccs folyamán. Két hónapot ki kellett hagynom emiatt, nehéz időszak volt. Szerencsére a szakmai stáb és a csapat mindenben támogatott és most már úgy érzem, kezdem visszanyerni a régi formám.

A siófoki mérkőzésen kapufáig és lesgólig jutott a támadó.

A siófoki pálya kicsit megviccelt... Az első lövésemnél a labda az utolsó pillanatban megpattant a kapu előtti homokbuckán, így vágódott a kapufára. Ezt követően sikerült ugyan betalálnom, de sajnos lesről született a gól. Nekünk, támadóknak vállalnunk kell a felelősséget a sok kihagyott helyzetért. Megvannak a lehetőségeink, csak nem tudjuk kihasználni azokat. Jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt!

A válogatott szünet utáni következő fordulóban a Mosonmagyaróvár vendége lesz a Szeged.

Mindenki csalódott a sok döntetlen miatt, ezért nagyon fontos, hogy mentálisan helyrerázódjunk a szünet alatt. Nem játszottam még korábban Mosonmagyaróváron, ezért  fokozott izgalommal várom ezt a találkozót, amelyet természetesen szeretnénk megnyerni.

Borítókép: Gémes Sándor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.