Sport

Labdarúgás: élvonalbeli ellenféllel szemben gyakorolt a SZEOL

Labdarúgás: élvonalbeli ellenféllel szemben gyakorolt a SZEOL

2017. március 23., csütörtök
Labdarúgás: élvonalbeli ellenféllel szemben gyakorolt a SZEOL
szeol_budaors40_gs

Az MTK vendége volt csütörtökön a bajnoki szünetet kihasználva a SZEOL SC: a kék-feketék a korán bekapott gól után nem tudták megállítani a fővárosiakat, és 5-0-s vereséget szenvedtek.

A magyar válogatott portugálok elleni világbajnoki selejtezője miatt nem rendeznek fordulót a sem az első, sem a másodosztályban a hétvégén, a szünetet kihasználva pedig az MTK együttesével találkozott felkészülési mérkőzésen a SZEOL SC.

Zoran Kuntic

több olyan labdarúgónak is lehetőséget adott az élvonalbei csapat ellen, akik eddig kevesebbet szerepeltek a bajnokságban: a bajnokikon megszokott játék zajlott a pályán bő tíz percig, majd jött egy védelmi megingás, amit azonnal ki is használt az MTK, amelynek kezdőcsapatában több meghatározó játékos, így

Kanta József

,

Dragan Vukmir

és

Nikházi Márk

is szerepet kapott. A szünetben ugyan 2-0-ra vezetett a 23-szoros bajnok, de a SZEOL innen már nem tudott visszakapaszkodni, az utolsó bő fél órában pedig a fővárosiak NB I-es keretéhez tartozó játékosok is beszálltak, és végül 5-0-s győzelmet könyvelhetett el az MTK. A SZEOL szombaton is játszik felkészülési mérkőzést, 11 órától a megyeegyet vezető Csongrád ellenfelei lesznek Búrány Zoltánék.

Felkészülési mérkőzésen

MTK - SZEOL SC 5-0 (2-0)

SZEOL, I. félidő:

Leindler - Búrány, Vágó, Gál, Fehér, Ferkó, Tomisic, Mendebaba, Nagy R., Maksimovic, Kéri.

II. félidő:

Prokop - Rádi, Rácz, Vágó, Grünvald, Lévai, Forró (Kiss R.), Mihály, Harsányi (Papp Á.), Péter, Beretka.

Gól:

Szuhodovszki, Tóth, Korozmán, Borbély, Kolomoiets. Zoran Kuntic:

"Nagyon rosszul játszottunk ma, megint elkövettünk egy hatalmas hibát, ami után szétestünk, és hozzáállásbeli problémánk is volt, viszont örülök neki, hogy ezek a dolgok most derültek ki. A fiatalok is fontos perceket kaptak ma. Az MTK nyilvánvalóan jobb csapat, mint mi, de így nem szabad játszani."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.