Hírzóna

Figyelembe veszik a késő szegedi vonatokat is

Figyelembe veszik a késő szegedi vonatokat is

2024. április 30., kedd
Figyelembe veszik a késő szegedi vonatokat is

Egy új fejlesztésnek köszönhetően a BudapestGO felhasználói már valós időben, a járatok teljes vonalán nyomon követhetik, hogy hol jár az a fővárost is érintő MÁV-vonat vagy Volánbusz-járat, amellyel utazni szeretnének. Az újítás  április végén lép életbe.

 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) keddi közlése szerint a március 1-jével létrejött tarifaközösség bevezetését követően minden Budapestet érintő MÁV-vonat útvonalát és aktuális helyzetét a teljes szakaszon megjeleníti az alkalmazásban. 

Szeged vagy éppen a Debrecen vasútállomásról is valós időben lehet megtervezni az utazást bármelyik budapesti vagy agglomerációs helyszínre, illetve a visszaútra is. 

Ez azt jelenti, hogy ha nem a menetrendben rögzített időben érkezik egy járat, azt a BudapestGO azonnal figyelembe veszi, és rögtön az előnyösebb útitervet javasolja a felhasználóknak.

A közlemény szerint múlt év januárja óta már a Volánbusz 300 és 899 közötti járatszámú regionális autóbuszai is követhetők a BudapestGO-ban, ezek egészülnek most ki 29 további távolsági járat valós idejű információival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.