Labdarúgás: emberhátrányban fogott egy pontot a Mosonmagyaróvár ellen a SZEOL + FOTÓK

2017. május 14., vasárnap · 11 hozzászólás

szeol_mte30_gs

Ugyan megvolt a vezetés a SZEOL-nak a Mosonmagyaróvár ellen, a második félidőben azonban hamar jött az egyenlítés, és végül tíz emberrel egy pontot szerzett Zoran Kuntic együttese. Tovább »

Labdarúgás: vízválasztó időszakot kezd a SZEOL

2017. április 15., szombat · Hozzászólok

szeol_sopron06_gs

Csupán kilenc mérkőzés van hátra a maratoni NB II-es bajnokságból, a sereghajtó SZEOL SC számára ugyanakkor ez a kilenc meccs még mindig kínál esélyt arra, hogy a következő szezont is a másodosztályban kezdje meg – ehhez azonban mindenképpen le kell győznie kezdésként a Kozármislenyt vasárnap. Tovább »

Labdarúgás: győzelembe menekülne a Sopron ellen a SZEOL

2017. április 8., szombat · Egy hozzászólás

szeol-sopron003kf

Fontos hetek előtt áll a SZEOL SC, amely vasárnap azt a Sopront fogadja, amellyel szemben győzelmi reményei lehetnek: Zoran Kuntic tanítványainak nincs is más választásuk, amennyiben a következő évet is az NB II-ben szeretnék tölteni. Tovább »

Labdarúgás: újabb sorsfordító meccs előtt a SZEOL

2017. március 4., szombat · Hozzászólok

szeol_budaors40_gs

A tavaszi nyitófordulót követően ismét egy olyan mérkőzés vár a SZEOL SC-re a hétvégén, amelyen a szerzett pontok hatványozottan sokat jelenthetnek a folytatást illetően, Zoran Kuntic legénysége a szintén bent maradásért küzdő Budaörs vendége lesz a hét utolsó napján. Tovább »

Labdarúgás: az utolsó percekben vesztette el első edzőmeccsét a SZEOL

2017. január 14., szombat · Hozzászólok

20170114_130853

A szerb I. osztályú FK Spartak Szabadka ellen játszotta idei első felkészülési mérkőzését a SZEOL SC: Zoran Kuntic debütáló mérkőzésén ugyan vezetést szerzett csapata, de a legvégére fordítani tudott a tréner nevelőegyesülete. Tovább »

Labdarúgás: elnapolná az új edző sikerét a Szeged-Grosics

2014. október 24., péntek · 3 hozzászólás

szeged2011_mezokivesd_mj020

A Balmazújváros elleni győzelmet követően az Ajka elleni hazai mérkőzéssel folytatódik az NB II-es bajnokság a Szeged 2011-Grosics Akadémia számára. Nyilas Elek együttese a tréner egykori csapattársa sikeres bemutatkozását tolná későbbre. Tovább »