Hátország: nagyarányú győzelmek mellett egy meglepő vereség

2017. október 19., csütörtök · Egy hozzászólás

Nagyarányú győzelmek mellett az U-19-esek váratlan veresége a SZEOL SC fiatal labdarúgóinak hétvégi bajnoki mérlege. A 19 évesek a forduló rangadóján nagy mezőnyfölényük ellenére is vesztesen hagyták el a pályát az önfeláldozóan védekező és veszélyesen kontrázó mórahalmiak ellen, míg a 17 évesek a második félidőben gólparádét rendeztek. A 15 évesek ismét egy tucatot lőttek, ezúttal a Maros-partján, míg a 14 évesek meg sem álltak 14 gólig a Maros-menti UFC otthonában. A 16 évesek is kétszámjegyű sikert értek el az FK Szeged fiataljai felett, a 14 éveseknek viszont nagyon meg kellett küzdeniük a győzelemért a jó játékerőt képviselő üllésiekkel vívott találkozón. A SZEOL lányok az elmúlt heti sikert követően ezúttal egygólos mérkőzésen maradtak alul a székkutasiak ellen. Tovább »

Labdarúgás: ismét hibátlan SZEOL-hétvége

2017. október 11., szerda · Egy hozzászólás

Hét mérkőzés, hét győzelem a SZEOL fiatal labdarúgóinak hétvégi bajnoki mérlege. A 19 évesek fölényesen, míg a forduló rangadóján a 17 évesek parázs hangulatú mérkőzésen nyertek Orosházán. A 15 évesek egy tucatot lőttek, míg a 14 évesek magabiztosan nyerték a Sárrétiek elleni hazai találkozójukat. A 16 évesek, valamint a 14 évesek kétszámjegyű sikerükkel nemcsak a három pontot gyűjtötték be, de tovább javították gólkülönbségüket is, míg a lányok a helyi rivális L-IT SZEAC elleni sikerükkel ötven százalékosra javították mérlegüket. Tovább »

Labdarúgás: élre álltak a SZEOL SC 19 és 17 évesei

2017. október 4., szerda · 2 hozzászólás

Folytatták remek bajnoki szereplésüket a SZEOL SC utánpótlás labdarúgó csapatai. A felső Tisza-parti fiatalok az elmúlt két hétvégén lejátszott tizenegy bajnoki mérkőzésük közül kilenc alkalommal győztesen vonultak le a pályáról. A 19 és a 17 évesek négy fordulót követően százszázalékos teljesítménnyel állnak és ezzel mindkét korosztályban az élről várhatják a folytatást. Remekeltek a 14 évesek is, akik Gyulán rúgtak egy ötöst az addig veretlen hazaiak hálójába és ezzel már a másodikak a tabellán, hasonlóan a két mérkőzésükön 22 gólt lőtt 15 évesekhez. Tovább »

Labdarúgás: az ETO érkezik a SZEOL-hoz a Magyar Kupában

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

A MLSZ elkészítette a Magyar Kupa főtábla második fordulójának párosítását, a SZEOL-hoz az NB II-es ETO FC Győr látogat, míg az Ásotthalom a harmadosztályú Rákosmentével csap össze. Tovább »

Labdarúgás: százszázalékos SZEOL-fiú utánpótláshétvége

2017. szeptember 22., péntek · Egy hozzászólás

Valamennyi bajnoki mérkőzés után győztesen vonultak le a pályáról a SZEOL SC fiú utánpótláscsapatai az elmúlt hétvégén. A 19 és a 17 évesek szoros közdelemben egy-egy góllal nyerték a csabaiak elleni rangadókat, a 15 évesek magabiztos játékkal nyertek, míg a 14 évesek gólfesztivált rendeztek Vásárhelyen. A megyei bajnokságban a 16 évesek az első félidőben kiütötték az UTC-t, míg a 14 évesek a szünet után őrölték fel a makóiak ellenállását. A hétvége egyedüli – balszerencsés – vereségét a kék-feketék 17 éves lány csapata szenvedte el. Tovább »

Labdarúgás: százszázalékos hétvégét zárt a SZEOL utánpótlás

2017. szeptember 12., kedd · 3 hozzászólás

Megkezdődtek a bajnoki küzdelmek a labdarúgó utánpótlás bajnokságokban is. Az augusztus végi első játéknapon csak a SZEOL 14 és 15 évesei léptek pályára, akik közül a fiatalabbak sima, míg az idősebbek balszerencsés vereséget szenvedtek Békéscsabán. Az elmúlt hétvégén már a 16, a 17 és a 19 évesek mellett a lányokra is megmérettetés várt, amelyet valamennyi SZEOL-os gárda sikerrel zárt. Tovább »

Labdarúgás: újra tényező akar lenni a SZEOL az NB III-ban

2017. augusztus 10., csütörtök · 8 hozzászólás

szeol_csongrad04_gs

Hétvégén elrajtolnak az NB III küzdelmei, így a SZEOL SC számára is megkezdődik az új szezon. Az elmúlt évet az NB II-ben töltő együttes csoportjának egyik favoritjával kezd vasárnap a SZVSE-pályán, a rajt előtt Siha Zsolttal, a gárda nyáron kinevezett edzőjével beszélgettünk. Tovább »

Strandfoci: a tavalyi ezüstérmessel csap össze a döntőért az FC Junior Sport

2017. augusztus 1., kedd · Hozzászólok

juniorsport_energiasc

Véget ért a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga alapszakasza, kialakult a Final Four mezőnye. Az FC Junior Sport a gyöngyösi Energia SC ellen játszik az elődöntőben, a másik ágon a címvédő Goldwin Jászfényszaru a Siófokkal találkozik. Tovább »

Labdarúgás: HFC-Makó a második fordulóban – sorsoltak az NB III-ban

2017. július 25., kedd · Egy hozzászólás

mako_hfc_mj-29

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette az NB III Közép csoportjának 2017/2018-as szezonjának menetrendjét. A SZEOL, a Makó és a Mórahalom is otthon kezd, a második fordulóban rögtön jön az első megyei derbi. Tovább »

Következő oldal »