Sport

Labdarúgás: Nyilas Elek távozik a Szeged-Grosicstól

Labdarúgás: Nyilas Elek távozik a Szeged-Grosicstól

2015. június 4., csütörtök
Labdarúgás: Nyilas Elek távozik a Szeged-Grosicstól
szolnok_szeged_2011_37_gs

A klub szezonzáró vacsoráján bejelentette lemondását Nyilas Elek, a Szeged 2011-Grosics Akadémia NB II-es csapatának vezetőedzője.

A klub hivatalos honlapján csütörtökön megjelent közlemény szerint a tréner családi okok miatt döntött a távozás mellett.

Nyilas Elek

2013 nyarán vette át az akkor - ideiglenesen - Gyulára költözött együttes irányítását, amellyel első szezonjában az NB III Közép csoport második helyét megszerezve feljutott a másodosztályba. A múlt hétvégén véget ért szezonban az újonc a hetedik helyen végzett az NB II 16 csapatot felvonultató mezőnyében. A két év alatt a csapat - minden sorozatot figyelembe véve - 72 tétmérkőzésén 38 győzelmet aratott, 15 döntetlen és 19 vereség mellett. "Keressük Nyilas Elek utódját, több edzővel is tárgyalásban állunk. Mindenképpen olyan szakembert szeretnénk szerződtetni, akik beleillik a klub filozófiájába" - árulta el portálunk kérdésére

Tanács Attila

technikai igazgató.

BRÉKING! Lemondott Nyilas Elek a Szeged 2011-Grosics Akadémia vezetőedzői posztjáról! KLIKK: http://szegedma.hu/?p=544150

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. június 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.