Labdarúgás: a törökországi terror ellenére nem marad el a Szeged-Grosics beleki edzőtábora

2017. január 5., csütörtök · Hozzászólok

szeged_2011_csakvar02_gs

Szilveszter éjjelén újabb merénylet rázta meg Törökországot: a téli felkészülési időszak során a magyar futballklubok által kedvelt ország egyik edzőközpontjában tölt majd el tíz napot a Szeged 2011-Grosics Akadémia, amelynél nem merült fel az, hogy más helyszínen, vagy egyáltalán ne ejtsék meg az edzőtábort. Tovább »

Újabb kormányzati megerősítés a szegedi stadionnak (FRISSÍTVE)

2016. december 21., szerda · 59 hozzászólás

stadion02_gs

9,7 milliárdot csoportosít át a jövő évi költségvetésben a magyar kormány a szegedi stadion – pontosabban a Szegedi Ifjúsági Centrum építésére. A korábban kiemelt kormányberuházássá nyilvánított projekt várhatóan jövőre, kibővített funkciókkal megindulhat. Tovább »

Labdarúgás: néhány pont benne maradt a Szeged-Grosicsban

2016. december 15., csütörtök · Hozzászólok

szeged_2011_csakvar02_gs

Befejeződtek az NB II őszi küzdelmei, az idéntől 20 csapattal zajló pontvadászatból húsz mérkőzést le is játszottak a szezon első felében. A nyolcadik helyen telelő Szeged 2011-Grosics Akadémia nyolc győzelmével, hat-hat döntetlenjével és vereségével kereken harminc pontig jutott. Az 2016/17-es szezon első részét Adem Kapic sportigazgatóval értékeltük. Tovább »

Labdarúgás: városi rangadóval zárják az évet a szegedi NB II-es csapatok

2016. december 10., szombat · 2 hozzászólás

szeged_2011_szeol05_gs

Úgy zárul az NB II őszi szezonja, ahogyan az kezdődött július legvégén: a két szegedi másodosztályú együttes, a SZEOL SC és a Szeged 2011-Grosics Akadémia egymás elleni mérkőzésével. A tavaszról előrehozott találkozó mindkét csapat számára igen sokat nyomhat a latban a tavaszi folytatásra való tekintettel. Tovább »

Labdarúgás: a szegedi rangadó előtt – mindkét csapat további szereplésére kihathat a zárás

2016. december 9., péntek · 15 hozzászólás

szeged_2011_szeol05_gs

Szegedi rangadóval zárul az NB II igen hosszúra nyúlt őszi szezonja: ezüstvasárnap az újonc SZEOL SC a Szeged 2011-Grosics Akadémiát fogadja a SZVSE-stadionban. A városi derbi előtt a SZEOL részéről Vágó Levente, míg a Szeged-Grosics oldaláról Szántai Leventével mondta el érzéseit. Tovább »

Labdarúgás: nem született gól a Szeged-Grosics békéscsabai vendégjátékán

2016. december 4., vasárnap · 11 hozzászólás

szeged2011_puskasakademia06_gs

Hiába játszott többször mezőnyfölényben a vendég csapat, nem sikerült gólt szereznie Klausz László együttesének, így be kell érnie az egy szerzett ponttal. Tovább »

Következő oldal »