Sport

Labdarúgás: tizenkét góllal ünnepelte aranyát Ásotthalom + FOTÓK

Labdarúgás: tizenkét góllal ünnepelte aranyát Ásotthalom + FOTÓK

2015. május 31., vasárnap
Labdarúgás: tizenkét góllal ünnepelte aranyát Ásotthalom + FOTÓK
asotthalom_roc_klub32_gs

A Rock Klub becsülettel küzdött, de nem tudta megakadályozni a bajnok hazaiak gólesőjét.

Ásotthalom, 100 néző
2015. május 31., 18.00
Ásotthalom TE II.
Rock Klub FC
A meccs véget ért.
Játékvezető: Kádár Németh Zoltán * Asszisztens: Burzon Márk, László Bálint
12
-
1

Csongrád megyei IV. osztály Nyugati csoport, 22. forduló:

Ásotthalom TE II. - Rock Klub FC 12-1 (5-0).

Ásotthalom, 100 néző. Vezette: Kádár Németh Zoltán (Burzon Márk, László Bálint).

Ásotthalom II.:

Balogh A. (Víg 48') - Barbócz (Somlyai 48'), Babarczi (Réti 87'), Csontos, Kothencz, Farkas, Horváth (Antal 66'), Kovács (Csanádi 87'), Nyári, Bakos (Juhász 51'), Pócsa.

Vezetőedző:

Répássy Ferenc.

Rock Klub:

Soltész - Barna, Hódi, Matyi, Oroszi, Tóth D., Vincze G., Gyovai, Zsoldi, Berei, Kovács.

Játékos-edző:

Kovács Soma.

Gólszerzők:

Nyári (12', 46', 50', 57'), Bakos (16', 28'), Kothencz (35'), Hódi (öngól 43'), Juhász (52', 63', 75'), Babarczi (70'), illetve Somlyai (öngól 54')

Online közvetítésünk:

VÉGE!
91'
Vége a mérkőzésnek, a kiegyensúlyozott idényt produkáló Ásotthalom II. megérdemelten nyerte meg a bajnokságot, az aranyérmet a megye IV. Nyugati csoportban. Sportszerűségből, a labdarúgás szeretetéből a rockerek is jelesre vizsgáztak.
90'
Remek kiírásokkal és fantasztikus sörrel, szurkolással köszönti aranycsapatát az ásotthalmi szurkolótábor.
87'
Babarczi és Kovács jött le, Réti és Csanádi szállt be a hazaiaknál.
86'
Nyári ragyogó helyzetből lőtt a jobb alsó mellé, miközben az ásotthalmi kispad a pezsgőbontásra készül.
82'
Csontos helyére Savanya érkezett a hazaiaknál. Majd Vincze Gábor végzett el szabadrúgást a vendégek részéről, de nem lett belőle helyzet, annál inkább kontra, mely nem vezetett eredményre.
asotthalom_roc_klub25_gs
79'
Soltész védett bravúrral egy újabb 18 méteres ásotthalmi lövést a jobb alsónál. Mint megtudtuk közben, a helyiek zúzapörkölttel és zenés mulatsággal ünneplik az aranyat a meccs után, majd ősztől a megye III-ben folytatják - tudatosan készültek erre.
75'
GÓÓÓL 12-1! Szép háromszögelés után Juhász vágta a labdát a szegedi kapu bal alsó sarkába, majd örömtáncot lejtett.
70'
GÓÓÓL 11-1! Megszületett a tizenegyedik hazai gól is, Babarczi szerezte, aki szépen startolt egy védők mögé löbbölt labdára, majd biztos lábbal lőtt a hálóba.
66'
Horváth helyére Antal érkezett a sárga-feketéknél.
63'
GÓÓÓL 10-1! Horváth balról, az alapvonalról centerezett, 2 méterről Juhász belsőzött a hálóba.
61'
Könnyed támadójáték itt, hősies védekezés ott. Nyári lépett ki az imént nagyszerűen, majd 15 méterről lőtt fölé.
asotthalom_roc_klub19_gs
58'
A rengeteg bekapott gól ellenére is remekül védő Soltész ezúttal egy 20 méteres ásotthalmi bombát mentett.
57'
GÓÓÓL 9-1! Nyári 9 méterről fantasztikus mozdulattal ollózott a hálóba.
54'
GÓÓÓL 8-1! Hazai segítséggel megvan a tisztességgel küzdő rockerek szépítése, Somlyai hazaadásnak szánt visszapassza kötött ki az ásotthalmi kapuban.
52'
GÓÓÓL 8-0! A csereként frissiben beállt Juhász nagyon könnyen verte meg a szegedi védőket, majd a rövid sarokba durrantott.
51'
A nagyon aktív Bakost Juhász váltotta a bajnokcsapatban.
50'
GÓÓÓL 7-0! Nyári gyönyörű cselekkel játszotta tisztára magát, majd kilőtte a rövid sarkot.
48'
Balogh helyén Víg, és Barbócz helyén Somlyai a hazaiaknál.
46'
GÓÓÓL 6-0! Nyári azonnal lecsapott egy labdára, testcsellel balra elmozdította Soltészt, és a jobb alsóba vágta a hatodik ásotthalmi gólt.
46'
A szegediek hozták játékba a bogyót a második felvonásban.
SZÜNET!
45'
Itt a vége az első félidőnek. Az öngólos Hódi kétszer is javította nagy hibáját, két veszélyes hazai akciót akasztott meg a játékrész legvégén szép közbelépésekkel. Magabiztos ásotthalmi előny a forduláskor, lehet készíteni a pezsgőket!
43'
GÓÓÓL 5-0! Hódi hatalmas öngólt lőtt, 40 méterről emelte át saját kapusát, miközben menteni akart Bakos elől...
40'
Továbbra is kapujának 40 méteres körzetébe szorul a Rock Klub, melynek egyetlen célja a nagy arányú vereség elkerülése. Az Ásotthalom II. pedig gálával ünnepelné aranyát.
36'
Nyári rúghatta volna a következőt, de túl sokat várt, végül a védők blokkolni tudtak.
35'
GÓÓÓL 4-0! Itt az újabb ásotthalmi gól, Kothencz szerezte. Egy remek ívű jobb oldali szögletre mozdult látványosan, mindenkit túlugrott, és 2 méterről fejelt a hálóba.
32'
Nyári fejesét elképesztő bravúrral védte Soltész.
asotthalom_roc_klub09_gs
31'
Ásotthalmi lábakon a labda szinte folyamatosan, a pirosak lesre állításokkal védik kapujukat, a harmadik találat óta sikerrel, tisztességesen helytállva.
28'
GÓÓÓL 3-0! Horváth fejjel mintaszerűen ugratta ki Bakost, aki nem várt, egyből lőtt, 16 méterről zúdított a hálóba.
24'
Kicsit kijött a szorításból a Rock Klub, többet időznek a középpályán a szegediek, ezzel tehermentesítve a hátsó alakzatot. Szögletig is eljutottak a vendégek, de nem lett belőle lövés.
21'
Ismét Nyári került helyzetbe, de most fölé durrantott a mozgékony, mokány futballista.
20'
Nyári kétszer is növelhette volna a hazai előnyt, de mindkét kísérletét bravúrral hárította Soltész.
16'
GÓÓÓL 2-0! Bakos ezt már nem hibázta el, lerázta védőjét, majd nagy erővel zúdította a labdát a szegedi ketrec bal oldalába.
15'
Hősiesen védekezik a Rock Klub, folyamatosan támad, nyom az Ásotthalom. Bakos nagyszerűen húzott el a bal szárnyon, majd beadás helyett lőtt, mellé.
12'
GÓÓÓL 1-0! Gyönyörű akció végén megvan az ásotthalmi vezetés. Horváth ment el a bal oldalon, beadását Nyári 2 méterről vágta a hálóba, a szegedi védelemnek nem volt ellenszere.
8'
Támadásba lendült az Ásotthalom II. Bakos előtt adódott komoly ziccer, de a kapusba lőtt. Főként a hazaiak jobb oldala rendkívül aktív, több éles beadást kellett már határtalanítania Soltésznek. Érik a bajnokesélyes vezető találata...
4'
Zsoldi 26 méteres szabadrúgását védte Balogh, a hazaiak kapusa. Az első percekben rendkívül kulturáltan focizik mindkét legénység.
1'
Sárga-fekete-fehérben a hazaiak, piros-fekete-feketében a rockerek az utolsó forduló mérkőzésén. Az Ásotthalom II. kezdett, a templom irányába támad a csodálatosan előkészített pályán. Egyből kapura is íveltek, kirúgás a vége.
17.45: Köszöntjük Önöket Ásotthalomról, ahol a helyiek kettes számú együttese a megye IV. Nyugati csoportban bajnokavatásra készül! A mérkőzés Kádár Németh Zoltán sípjelére 18 órakor kezdődik!

A találkozó elé:

Matematikailag akár a vendégek sikere sem jelentené feltétlenül, hogy a homokhátiak kezéből kicsúszik a bajnoki serleg, de az éllovas mögött két pont hátránnyal második Dóc aligha adja majd ilyen könnyen a bőrét. Bitó Róberték a zárókörben a Zsombó II.-höz látogatnak, győzelmük esetén pedig Ásotthalmon is indulhat a számolgatás. Ha Répássy Ferenc alakulata legyűri a rockereket, akkor bajnok. Ha döntetlen lesz a meccs vége, és a Dóc nem nyer legalább kilenc góllal Zsombón, akkor is marad a jelenlegi felállás. Ha viszont a Rock Klub nyerne, és... Összességében persze az Ásotthalom TE II. a megyei IV. osztály Nyugati csoport idei bajnoki címének fő várományosa, és akárcsak az őszi odavágón Szegeden (0-7), ezúttal is gálázva ünnepelhet a papírforma előzetes jóslata alapján. Bár ehhez alighanem lesz egy-két szava még Kovács Somáéknak a 90 perc folyamán.

Bajnoki címet ünnepelhet ma Ásotthalom - a homokhátiak fakója a Rock Klub ellen biztosíthatja be elsőségét a megyenégy...

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 31.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.