Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrádban

2017. június 2., péntek · Hozzászólok

Határzár - Átvágták éjszaka az épülõ kerítést

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra tíz illegális migráns Ásotthalomnál, egy fő pedig Röszkénél, kamionban megbújva próbálkozott. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket – olvasható a police.hu-n. Tovább »

Csaknem 2500 doboz cigarettát foglaltak le Röszkén és Ásotthalmon

2017. április 23., vasárnap · 2 hozzászólás

Csaknem 2500 doboz adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei három személygépjárműben Röszkén és Ásotthalmon. A dohányterméket lefoglalták, a sofőrök ellen feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál. Tovább »

Toroczkai László: Simicska Lajost is el kell számoltatni

2017. április 16., vasárnap · 13 hozzászólás

toroczkai_foto_alfahir.hu

A Jobbik alelnök ásotthalmi polgármesteri irodájában és a határvédő kerítések tövében beszélt a migráció veszélyeiről, a politikusok és a gazdasági háttéremberek elszámoltatásának szükségességéről, arról, hogy egy valódi betyár, küzdősportokban jártas, két méter feletti munkatársa várja a Magyar Narancs újságíróját, valamint, hogy miért szerencséje hazánknak a radikálisok józansága a CEU-tüntetések, Soros aknamunkája és a „gender-elmélet tenyészállatai” kapcsán. Meglátása szerint nem sok választja el Magyarországot egy Soros György által kirobbantott polgárháborútól. Blogstar-nagyinterjú. Tovább »

Toroczkai: Nem adom fel, mert a történelem engem igazol majd!

2017. április 13., csütörtök · 27 hozzászólás

korrupciomentes_ovezet02_gs

„Továbbra is azt gondolom, hogy a magyar társadalomra veszélyt jelent a politikai jellegű homoszexuális propaganda és a politikai jellegű iszlamizáció egyaránt” – szögezte le Toroczkai László, aki portálunknak elmondta, hiába semmisítette meg az Alkotmánybíróság a helyi rendeletüket, nem adja fel, az Országgyűlés elé szeretné vinni a kérdést, hogy megfelelő szinten szabályozzák. Tovább »

Következő oldal »