Sport

Asztalitenisz: hazai vereséggel kezdett a Floratom

Asztalitenisz: hazai vereséggel kezdett a Floratom

2014. szeptember 14., vasárnap
Asztalitenisz: hazai vereséggel kezdett a Floratom

Első mérkőzésén vereséget szenvedett hazai pályán a Floratom Szeged AC Probart együttese a férfi asztalitenisz Extraligában a BVSC-Zugló SI ellen.

Annak ellenére, hogy a feltörekvő fiatalokból álló újonc vasutas csapat volt a Floratom ellenfele, a nyitó fordulóbeli Nyírbátor elleni mérkőzés elhalasztása miatt nehéz szezonkezdetre számítottak a szegediek:

Vitsek

kisebb húzódással,

Varga

megfázással,

Kószó

pedig porckorong sérvvel bajlódott, utóbbi az elmúlt héten tudta elkezdeni a felkészülést a szezonra. Mégis jól kezdődött az összecsapás, hiszen a Vitsek-Kószó duó a döntő játszmában négy mérkőzéslabdát hárítva győzött és Vitsek is nagy hátrányból tudott fordítani, 2-0. Varga nagyon közel állt a vendégek legjobbja,

Do Phuong

legyőzéséhez, majd Kószó szívvel-lélekkel játszva hozta az első egyéni mérkőzését, 3-1. Ezt követően robbantott a fővárosi együttes: Vitsek nyerhető meccsen bukott Do Phuong ellen, Kószó hiába küzdött összeszorított fogakkal, a találkozó végén már erős fájdalmai voltak, így veszített

Bruckner

ellen, Varga sem bírt

Jeszenszkivel

, 3-4. Az utolsó egyéni mérkőzésén Kószó már nem tudott asztalhoz állni,

Kancsár

váltotta, akinek nem lehetett esélye az összes egyéni mérkőzésén diadalmaskodó Do Phuong ellen, Vitsek pedig hiába hozta a kötelezőt, Varga csak megszorítani tudta Brucknert, 4-6.

Férfi Extraliga, 2. forduló:

Floratom Szeged AC Probart – BVSC-Zugló SI 4–6

A szegedi győzelmeket szerezték:

Vitsek 2, Kószó A. és a Vitsek-Kószó A. páros. Lukács Levente:

"Kiélezett mérkőzésre számítottunk, az is lett. Nehéz szezon vár ránk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.