Asztalitenisz: idén is Gyenes Csaba a Tavasz Open győztese

2017. május 11., csütörtök · Hozzászólok

floratom_05_10_6

A Floratom Szeged AC Probart szervezésében került megrendezésre a II. Tavasz Open szabadidős asztalitenisz verseny. Ezen a versenyen hobby, és olyan szabadidős versenyzők indulhattak, akik a megyei II- III és IV.osztályban játszanak. Lehetőséget kaptak a városi bajnokság A és B csoportjában játszó szabadkai versenyzők is, így a vajdasági fiúk is megmérettethették magukat ezen a tornán. A verseny, a közkedvelt 4 döntős formában bonyolódott. Így az első főtáblás vereség után, még háromszoros esély adódott éremszerzésre. A verseny legfiatalabb versenyzője a 6 éves Kocsis Gergő volt, akit szülei és bátyja is elkísért a versenyre. De nem csak elkísérték őt, hanem „családi vállalás” keretében be is szálltak a játékba. Ezen a napon, a közös mozgásnál jobb családi sportprogram nem is jöhetett szóba, mert itt vállvetve szurkolhattak egymásért. Tovább »

Asztalitenisz: szoros csatában győzte le a Floratom a kiesés elől menekülő Békést

2017. március 26., vasárnap · Hozzászólok

asztalitenisz_pingpong

A kötelező győzelem reményében lépett asztalhoz a Floratom a kiesés elől menekülő Békés együttese ellen, ahol Vitsekék igazolták is a papírformát. Tovább »

Asztalitenisz: pazar játékkal szerzett aranyérmet Major Endre Lignanóban

2017. március 8., szerda · Hozzászólok

Major_LignanoAz elmúlt héten Lignano Sabbiadoroban szerepelt a magyar para asztalitenisz válogatott. A mindössze 7 ezer lakosú, festői szépségű olasz kisváros immár tizenegyedik alkalommal adott otthont az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező para asztalitenisz versenynek. Tovább »

Asztalitenisz: a pillanatnyi koncentráció döntött Major Endrénél

2016. szeptember 29., csütörtök · Hozzászólok

paraolimpikon_koszontese07_gs

A magyar csapat meglepetésemberének nevezték az ATSK versenyzőjét, az élete első paralimpiáján szerepelt Major Endrét. A szegedi asztaliteniszezőnek bár jóval szerényebbek a lehetőségei, mint a riválisoknak, ám a negyedik helyen végzett Rióban – és reméli, hogy ott lehet majd négy év múlva Tokióban is. Tovább »

Asztalitenisz: Bácsi Bernát nyerte a Floratom-kupát

2016. szeptember 5., hétfő · Egy hozzászólás

floratom_kupa005

Erős mezőny gyűlt össze hétvégén a Floratom Szeged AC Probart évadnyitó, egyben teremavató amatőr asztalitenisz megmérettetésén. A klubvezetés jóvoltából a Móricz tornaterme első alkalommal adott otthont amatőr versenynek. Élve az alkalommal, sokan neveztek és kíváncsian fürkészték a létesítmény teremadottságait.
Tovább »

Asztalitenisz: pozitív változások a Floratomnál

2016. augusztus 30., kedd · Hozzászólok

kovacs_janos_floratom

A klubvezetés és a klubtámogatók egyetértésének köszönhetően a Floratom Szeged AC Probart egyesületénél is lehetőség nyílik a jövőben amatőr asztalitenisz versenyek megrendezésére. Kovács János, a Móravárosi Asztalitenisz Club (MOAC) technikai vezetője az új versenyévadtól kezdődően már a Floratomnál folytatja korábban megkezdett edzői, versenyszervezői és klubépítő munkáját.
Tovább »

Következő oldal »