Asztalitenisz: Bácsi Bernát nyerte a Floratom-kupát

2016. szeptember 5., hétfő · Egy hozzászólás

floratom_kupa005

Erős mezőny gyűlt össze hétvégén a Floratom Szeged AC Probart évadnyitó, egyben teremavató amatőr asztalitenisz megmérettetésén. A klubvezetés jóvoltából a Móricz tornaterme első alkalommal adott otthont amatőr versenynek. Élve az alkalommal, sokan neveztek és kíváncsian fürkészték a létesítmény teremadottságait.
Tovább »

Asztalitenisz: pozitív változások a Floratomnál

2016. augusztus 30., kedd · Hozzászólok

kovacs_janos_floratom

A klubvezetés és a klubtámogatók egyetértésének köszönhetően a Floratom Szeged AC Probart egyesületénél is lehetőség nyílik a jövőben amatőr asztalitenisz versenyek megrendezésére. Kovács János, a Móravárosi Asztalitenisz Club (MOAC) technikai vezetője az új versenyévadtól kezdődően már a Floratomnál folytatja korábban megkezdett edzői, versenyszervezői és klubépítő munkáját.
Tovább »

Asztalitenisz: simán nyert a Floratom Egerben

2015. október 23., péntek · Hozzászólok

Továbbra is folytatja remek szereplését az Extraligában a Floratom együttese, hiszen a nemzetközi kupaszereplés miatt elhalasztott Eger elleni összecsapáson sem hagyott kétséget, melyik a jobb csapat. Geroldék csupán négy játszmát veszítettek a tabella középmezőnyéhez tartozó rivális ellen, így magabiztos győzelmet arattak.
Tovább »

Asztalitenisz: távol került a rájátszástól a Floratom

2015. április 13., hétfő · Hozzászólok

Fontos mérkőzésen vereséget szenvedett Komlón Floratom Szeged AC Probart a férfi asztalitenisz Extraligában. Egy osztállyal lentebb a második csapat döntetlenre végzett a városi rangadón az ATSK Szeged ellen.
Tovább »

Következő oldal »