Sport

Labdarúgás: győzelemmel rajtolna az újonc Tiszasziget

Labdarúgás: győzelemmel rajtolna az újonc Tiszasziget

2014. augusztus 15., péntek
Labdarúgás: győzelemmel rajtolna az újonc Tiszasziget
bordany_tiszasziget87_gs

A hétvégén rajtoló megyei I. osztály mérkőzései közül csak egy marad vasárnapra: a feljutott Tiszasziget a tavalyi nyolcadik Ásotthalmot fogadja. A megye legjobbjai közé visszatérő szigetiek Hevesi Tibor együttese ellen vennének repülőrajtot, a találkozót a SZEGEDma.hu élőben közvetíti vasárnap!

A Tiszasziget igyekezett kellően megerősíteni keretét a nyári átigazolási időszak alatt, a gólvágó

Bernát Péter

megszerzése igazán jó fogásnak tűnik. A megye II. osztályból ezüstérmesként felkerülő gárda négy év után tér vissza a Csongrád megyei I. osztályba, ahol legutóbb a 2009/10-es szezonban szerepelt. A tervek alapján nem átszállójegyet szeretnének váltani

Stetakovic Marinko

legényei, a középmezőnybeli helyezés eléréséhez pedig a jó rajt jóformán elengedhetetlen kellék. Az elmúlt szezonban a Tiszasziget jól szerepelt hazai pályán, 15 mérkőzéséből 10-et megnyert (bár ebben benne van a játék nélkül, 3-0-ra megnyert Székkutas elleni találkozó), három ponttal pedig négy csapat tudott távozni, név szerint a bajnok Mindszent, az Üllés, a Kiskundorozsma és a Bordány. „Egyértelműen győzelmi szándékkal lépünk pályára vasárnap. A részemről, valamint a vezetőség részéről is elvárás a 3 pont begyűjtése a nyitófordulóban, ezt csak erősíti, hogy hazai pályán kezdjük meg szereplésünket. Bizakodásra adhat okot, hogy a csapat tagjainál is ugyan ez a győzni akarás figyelhető meg. Ha úgy alakulna az első meccs, ahogy azt elképzeltük, az nagyon jót tehetne a szezonunk további részének is. Sérültünk nincs, így a legjobb csapatunkkal várhatjuk az ásotthalmiakat” - nyilatkozta portálunknak Stetakovic Marinko, a Tiszasziget edzője.

Online

Vasárnap 17 órától folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a Tiszasziget SE - Ásotthalom TE megyei I. osztályú bajnoki mérkőzésről. Szurkoljon velünk kedvenceinek!

Az Ásotthalom a tavalyi nyolcadik helyet követően idén kissé merészebb tervekkel vág neki a bajnokságnak. Az előzetes információk alapján sikerült a tavaszi keretet kibővíteni, meghatározó játékos nem távozott a csapattól, így

Hevesi Tibor

gárdájának minden esélye megvan arra, hogy sikerüljön végrehajtani célkitűzését. Vendégként várhatóan nem lesz könnyű dolguk Tiszaszigeten Baji Renátóéknak, viszont győzelmükkel megalapozhatnák a jó bajnoki rajtot, hiszen a tiszaszigeti vendégjáték után kétszer is hazai pályán játszik majd az Ásotthalom. „Az első forduló mindig háromesélyes, függetlenül a csapatok játékerejétől. Természetesen szeretnénk nyerni, hiszen egy jó rajt az mindig elkísér egy csapatot az egész bajnokság során. A kezdőcsapatunkat a péntek délutáni edzést követően hirdetem ki, annyi biztos, hogy a sérült

Kiszner Antalra

nem számíthatunk, rajta kívül várhatóan mindenki bevethető vasárnap” - mondta el a SZEGEDma.hu érdeklődésére Hevesi Péter, a csapat edzője.

A Tiszasziget SE várható kezdőcsapata:

Kispéter – Kertész B., Illés, Tumbas, Bálint T., Puhalák, Bódi, Frank, Juhász Á., Drágity, Bernát.

Az Ásotthalom TE várható kerete:

Ábrahám, Urlauber (kapusok), Baji, Bokányi, Farkas F., Fodor, Grósz, Hatvani, Kothencz G., Kothencz L., Mihalkó, Németh, Rencsár, Somlyai, Szlobodnyik, Szolákovics, Török, Vastag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.