Sport

Labdarúgás: Bertók a Dorozsma hálóját is megzörgetné

Labdarúgás: Bertók a Dorozsma hálóját is megzörgetné

2013. április 8., hétfő
Labdarúgás: Bertók a Dorozsma hálóját is megzörgetné

Gólszegény időszaknak vetett véget Mindszenten a Csongrád - a gólgyártásban oroszlánrészt vállalt Bertók Gábor, aki négyszer zörgette meg a hálót. A közeljövő rangadóiról is faggattuk a csatárt.

Az alaphang jól sikerült, hiszen nagyon jó meccsen győzte le az FK 1899 Szeged csapatát a Csongrád, ám ezután zsinórban három vereség érkezett, a SZVSE, Ásotthalom és az Algyő ellen, az elmúlt fordulóban azonban magabiztos 6-0-s győzelmet könyvelhettek el a Keller-tanítványok. A meccsen 4 gólt szerzett a csapat gólvadásza,

Bertók Gábor

, aki így épp 4 gólos előnnyel, 27 találattal vezeti a góllövő listát a csanádpalotai

Dan-Stefan Piue

előtt. „Egy kisebb hullámvölgybe kerültünk, amelyből a mindszenti siker segíthet kilábalni, szükségünk is lesz rá, hiszen egy hét alatt három rangadót vívunk: szombaton a Kiskundorozsma ellen, egy elmaradt meccset pótolunk aztán szerdán a Sándorfalvával szemben, a rá következő szombaton pedig utazunk Csanádpalotára” – kezdte értékelni csapata teljesítményét a csatár. „Bízunk benne, hogy most a hétvégén sikerül újabb győzelmet elérnünk, akár egy soványka 1-0-lal. A Dorozsma erőssége nagyban függ az első csapatuk, a Szeged 2011 keretétől, hogy adott meccsekre mennyien tudnak lejátszani. A mi mérkőzésünk egy időben lesz a Szolnokon játszó Szegedével, a kék-feketék ráadásul szintén futballoznak szerdán a Putnok ellen, úgyhogy valószínűleg nem tudják a Kiskundorozsma keretét teletűzdelni NB II-es focistákkal. De hangsúlyozom, nem foglalkozunk az ellenfél összeállításával, otthon játszunk, és csak a 3 pont megszerzése lehet a cél. A saját házunk táján kell összeállítani hatékonyan a hadrendünket. Nem szeretnénk ugyanis leszakadni az első hattól; jelenleg a 7. helyen állunk, de a dobogótól még így is csak 4 pont választ el minket, arrafelé igyekszünk kapaszkodni” – mondta el portálunknak Bertók Gábor, aki maga sem kapta el akkora lendülettel a fonalat, ahogy ősszel. Sajnos ennek kisebb egészségügyi oka is van, a csatár sérüléssel bajlódik. „Berepedt a jobb térdemben a porc, amire azt mondta az orvos, hogy amíg bírok, játszhatok vele, de amint elkezd fájni, ki kell venni a lerepedt részt. Ahogy fáradok, főként a keményebb meccsek után, szoktam érezni. Ha most szezon közben kell megműteni, akkor őszig már nem játszhatok, hiszen ennek a beavatkozásnak a gyógyulása 4-6 hét, addigra pedig befejeződik a bajnokság” – így a támadó, aki reméli, hogy nyárig komoly fájdalmak nélkül tud majd győztes gólokat lőni, és a csapata eléri kitűzött célját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.