Június 19-én tartotta negyedéves Fórum ülését a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktum

2017. június 26., hétfő · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Paktum Fórum negyedéves ülését június 19-én rendezték meg, melynek ez alkalommal a Makói Gyógyfürdő Hagymatikum adott helyet. Kovács Beáta a Csongrád Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntötte a jelenlévőket a nyár kezdetét megelőző utolsó Fórum találkozón. Tovább »

Egyedi képzés az ipari kender hagyományos hasznosítása terén

2017. június 23., péntek · Hozzászólok

paktum

Az építő ipar példáján elindulva az ipari kender hasznosításában rejlő lehetőségek, a hagyományos, kézműves feldogozás tudásanyagának átörökítése lehet a következő olyan témakör, ahol a Csongrád Megyei Önkormányzat, mint a Csongrád Megyei Paktum szervezője egyedi képzéseket indíthat a munkaadói oldal jelzései alapján. Tovább »

Road show-n népszerűsíti a foglalkoztatást támogató programokat a Kormányhivatal

2017. június 19., hétfő · Hozzászólok

kormanyhivatal_foglalkoztatas

Két, aktuálisan elérhető, foglalkoztatást elősegítő támogatási programra hívja fel a megyei cégek, vállalkozások figyelmét a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya. Tovább »

Labdarúgás: jó szezont futott az egységes csongrádi csapat

2017. június 9., péntek · Hozzászólok

fk_szeged-csongrad025kf

Bár a szezon vége nem úgy alakult, ahogy azt szerették volna, Csongrádon nem lehetnek elégedetlenek a csapat idei szereplésével. Szűcs Róbert együttese a Csongrád megyei első osztály második helyén zárta a 2016/2017-es szezont, a vezetőedzővel értékeltük csapata teljesítményét. Tovább »

Közel kétszázan adtak vért a MARS „Zéró sérülés” munkatársi napján + FOTÓK

2017. június 8., csütörtök · Hozzászólok

csongrad_veradas7

„Zéró sérülés” néven baleset-megelőző napot tartott munkavállalóinak a MARS Magyarország. Az esemény díszvendége az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál volt. Amellett, hogy a MARS „Zéró sérülés” programjával kitüntetett figyelmet fordít a munkahelyi biztonság megteremtésére, ezen a napon 1-1 millió forintot is adományozott a Csongrád-Szentesi Tűzoltóságnak és Mentőszolgálatnak munkakörülményeik javítására. Tovább »

Csongrád Megyei Paktum a szociális gazdaság szolgálatában

2017. május 3., szerda · Hozzászólok

paktum

csongradmegyeipaktum1

Sikeresek voltak a 2017. április 26-án Csongrádon, 27-én pedig Szegeden tartott rendezvények, melyek a szociális gazdaság témakörét igyekeztek közelebb hozni az érdeklődőkhöz. Az eseményen kiállítás és vásár is teret kapott, ahol a szociális gazdaságban működő szervezetek termékeivel ismerkedhettek a vendégek. Tovább »

Tűzesetek, kidőlt fa és baleset adott munkát a katasztrófavédőknek a hétvégén

2017. április 3., hétfő · Hozzászólok

Kamion szakította át a szalagkorlátot az M5-ös autópályán, kidőlt egy fa Szegeden, valamint tizenhárom tűzesethez riasztották a tűzoltókat – közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Tovább »

Ideiglenes forgalmirend-változások Csongrád megyében

2017. március 14., kedd · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségek miatt, Csongrád megyében Szegeden, Hódmezővásárhelyen, Makón és Csongrádon számíthatnak ideiglenes forgalomkorlátozásra a közlekedők – tájékoztat a police.hu. Tovább »

Labdarúgás: arannyal búcsúzna a csongrádi kapusikon

2017. március 7., kedd · Hozzászólok

csongrad_dorozsma11_gs

Nagy lépést tett a bajnoki cím felé a Csongrád TSE. Bár csak egy forduló telt el a Csongrád megyei I. osztály tavaszi idényéből, Szűcs Róbert együttese a legfőbb üldöző, a Makó vendégeként nyerni tudott, így megduplázta előnyét a tabella élén. A csongrádiak ikonikus kapusa, Bíró Mihály az idény végén visszavonul, ám tökéletes zárást kínálhat számára, ha aranyérmet akasztanak a nyakába a Kistelek elleni bajnoki után. Tovább »

Következő oldal »