Labdarúgás: jó szezont futott az egységes csongrádi csapat

2017. június 9., péntek · Hozzászólok

fk_szeged-csongrad025kf

Bár a szezon vége nem úgy alakult, ahogy azt szerették volna, Csongrádon nem lehetnek elégedetlenek a csapat idei szereplésével. Szűcs Róbert együttese a Csongrád megyei első osztály második helyén zárta a 2016/2017-es szezont, a vezetőedzővel értékeltük csapata teljesítményét. Tovább »

Labdarúgás: arannyal búcsúzna a csongrádi kapusikon

2017. március 7., kedd · Hozzászólok

csongrad_dorozsma11_gs

Nagy lépést tett a bajnoki cím felé a Csongrád TSE. Bár csak egy forduló telt el a Csongrád megyei I. osztály tavaszi idényéből, Szűcs Róbert együttese a legfőbb üldöző, a Makó vendégeként nyerni tudott, így megduplázta előnyét a tabella élén. A csongrádiak ikonikus kapusa, Bíró Mihály az idény végén visszavonul, ám tökéletes zárást kínálhat számára, ha aranyérmet akasztanak a nyakába a Kistelek elleni bajnoki után. Tovább »

Labdarúgás: csúcsrangadóval indít a megyeegy

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

mako_asotthalom20_gs

Hétvégén beköszönt a futballtavasz a Csongrád megyei labdarúgásban is: a megyeegy nyitófordulójában rögtön a bajnoki cím két legnagyobb várományosa találkozik Makón, ahol az üldöző fogadja a téli bajnokot. Tovább »

Labdarúgás: a folyamatos fejlődés áll a csongrádiak célkeresztjében

2016. november 29., kedd · Hozzászólok

algyo-csongrad002kf

Hárompontos előnnyel nyerte meg az őszi bajnokságot a Csongrád megyei I. osztályban a Csongrád TSE: a gárda tíz megnyert bajnoki után vesztett először pontot az idei kiírásban, tavasszal pedig rögtön rangadókkal folytatja. Az idény első felét az együttes trénerével, Szűcs Róberttel értékeltük. Tovább »

Labdarúgás: a hatodikat is behúzta a Csongrád a Kertész utcában + FOTÓK

2016. október 1., szombat · Egy hozzászólás

utc-csongrad022kf

Bár nem indult könnyen, de végül a Csongrád lendületesebb és gyorsabb játékának köszönhetően legyőzte az UTC-t, így továbbra is száz százalékos a megyeegyben. Tovább »

Labdarúgás: mesterhármassal vette ki a részét a tornagyőzelemből Rácz Dezső

2016. február 23., kedd · Hozzászólok

csongrad_dorozsma24_gs_racz_dezso

Három gólt szerzett a Téli Bajnokság vasárnapi döntőjében a Csongrád TSE támadója, Rácz Dezső, nagyban hozzájárulva ezzel a csongrádiak magabiztos sikeréhez a Kiskundorozsma ellenében. A csatárt kértük fel a tavaszi szezonrajt előtti értékelésre. Tovább »

Labdarúgás: a tornagyőzelem kapujában áll a Csongrád

2016. február 16., kedd · Egy hozzászólás

sandorfalva_csondrad43_gs

Remekül menetel a Csongrád TSE a III. Téli Bajnokságon: a megyeegyes együttes a Tiszasziget elleni elődöntőn aratott 1-0-s sikerét követően készülhet a Kiskundorozsma ESK elleni hétvégi fináléra, a csapat eddigi felkészüléséről és teljesítményéről beszéltünk Szűcs Róbert edzővel. Tovább »

Labdarúgás: a hajrában verte a Csongrádot a HFC

2016. január 14., csütörtök · Hozzászólok

hfc_bekescsaba13_gs

A szombati egymás elleni játékot követően szerdán újabb felkészülési mérkőzést játszott a Hódmezővásárhelyi FC: Major László tanítványai sokáig döntetlenre álltak a Csongráddal, de végül megnyerték a találkozót. Tovább »

Labdarúgás: magabiztosan verte a Sándorfalva a Csongrádot + FOTÓK

2015. május 17., vasárnap · Hozzászólok

sandorfalva_csondrad25_gs

Bár a hajrára kissé visszavett a tempóból, a Sándorfalva összességében magabiztos sikert aratott a vendég Csongrád felett a megyei I. osztály 27. fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: edzőt váltott a Csongrád

2014. szeptember 22., hétfő · Hozzászólok

fk_csongrad_mjDSC_0850

Az új szezon első edzőváltására Csongrádon került sor, ahol a továbbiakban már nem Dósa Rácz Pál irányítja a megyei I. osztályú együttest. A vezetők már meg is találták az utódot, a csongrádi együttes Kurucz István irányításával készül tovább. Tovább »

Labdarúgás: az ötödik x-be lépett a Csongrád az FK ellen + FOTÓK

2014. szeptember 13., szombat · Egy hozzászólás

fk_csongrad_mj 015

Kiegyenlített küzdelemben, 1-1-es döntetlenre végzett egymással az FK 1899 Szeged és a vendég Csongrád a megyei első osztály ötödik fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: újabb mumusukkal szakítanának a diszkoszvetősök

2014. szeptember 12., péntek · Hozzászólok

fk_csongrad_mjDSC_0850

Két, a szezont egyaránt jól kezdő együttes csap össze szombat este a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján, az FK 1899 Szeged az első négy körben veretlen Csongrád együttesét várja egy lámpafényes derbire.
Tovább »

Labdarúgás: beindul a nagyüzem – a megyeegyes csapatok felkészülési meccsei

2014. július 16., szerda · Egy hozzászólás

szs_labda_labdarugas

A legtöbb csapat már elkezdte a felkészülést, így kezd körvonalazódni a Csongrád megyei I. osztály szereplőinek programja az edzőmérkőzéseket illetően.
Tovább »

Labdarúgás: egy tizenegyes okozta az FK vesztét a Csongrád ellen + FOTÓK

2014. március 8., szombat · 11 hozzászólás

fk_csongrad_mjDSC_0805Elrontotta a Csongrád a diszkoszvetősök ünnepét, egy második félidőben esett tizenegyesgóllal nyertek Dósa Rácz Pál fiai az emberhátrányban is nagyot küzdő FK otthonában.
Tovább »

Labdarúgás: Csongrád elleni diadallal köszöntené edzőjét az FK

2014. március 7., péntek · Hozzászólok

fk_algyo_mj-34Szombaton az FK 1899 Szeged otthonába látogat Csongrád TSE, Varga Martinék első tavaszi sikerüket aratnák a Dósa Rácz Pál irányításával egyre masszívabbá váló Körös-toroki alakulat ellen a megyei I. osztály 17. fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: Csongrád elleni örökrangadóval jubilál a Szentesi Kinizsi

2013. november 15., péntek · Hozzászólok

szentesi_kinizsi_csanadpalota19_gsSzomszédvárak ütközetén ünnepli fennállásának századik évfordulóját a Szentesi Kinizsi TE, Bozóki Zoltán tanítványaihoz a Csongrád TSE látogat a megyei I. osztály 14. fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: gólzápor helyett nyögvenyelős HFC-győzelem

2013. október 20., vasárnap · Hozzászólok

hfc_tisza_volan08_gsAz első félóra után úgy látszott, hogy gólzáporos győzelmet arat a listavezető vásárhelyi gárda a kiesés elkerüléséért harcoló csongrádiak ellen, de a folytatásban a hazaiak érthetetlenül visszavettek a tempóból, míg a felbátorodott vendégek lelkesen küzdöttek a pontszerzésért.
Tovább »

Következő oldal »