Labdarúgás: arannyal búcsúzna a csongrádi kapusikon

2017. március 7., kedd · Hozzászólok

csongrad_dorozsma11_gs

Nagy lépést tett a bajnoki cím felé a Csongrád TSE. Bár csak egy forduló telt el a Csongrád megyei I. osztály tavaszi idényéből, Szűcs Róbert együttese a legfőbb üldöző, a Makó vendégeként nyerni tudott, így megduplázta előnyét a tabella élén. A csongrádiak ikonikus kapusa, Bíró Mihály az idény végén visszavonul, ám tökéletes zárást kínálhat számára, ha aranyérmet akasztanak a nyakába a Kistelek elleni bajnoki után. Tovább »

Labdarúgás: csúcsrangadóval indít a megyeegy

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

mako_asotthalom20_gs

Hétvégén beköszönt a futballtavasz a Csongrád megyei labdarúgásban is: a megyeegy nyitófordulójában rögtön a bajnoki cím két legnagyobb várományosa találkozik Makón, ahol az üldöző fogadja a téli bajnokot. Tovább »

Labdarúgás: a folyamatos fejlődés áll a csongrádiak célkeresztjében

2016. november 29., kedd · Hozzászólok

algyo-csongrad002kf

Hárompontos előnnyel nyerte meg az őszi bajnokságot a Csongrád megyei I. osztályban a Csongrád TSE: a gárda tíz megnyert bajnoki után vesztett először pontot az idei kiírásban, tavasszal pedig rögtön rangadókkal folytatja. Az idény első felét az együttes trénerével, Szűcs Róberttel értékeltük. Tovább »

Labdarúgás: a hatodikat is behúzta a Csongrád a Kertész utcában + FOTÓK

2016. október 1., szombat · Egy hozzászólás

utc-csongrad022kf

Bár nem indult könnyen, de végül a Csongrád lendületesebb és gyorsabb játékának köszönhetően legyőzte az UTC-t, így továbbra is száz százalékos a megyeegyben. Tovább »

Következő oldal »