Sport

Labdarúgás: nem sokat pihentek a Buchholcz-legények + FOTÓK

Labdarúgás: nem sokat pihentek a Buchholcz-legények + FOTÓK

2013. január 8., kedd
Labdarúgás: nem sokat pihentek a Buchholcz-legények + FOTÓK

A szegedi fiatalok hamarabb kezdték meg a téli felkészülést, mint a felnőttek: munkában a SZEOL-Tisza Volán SC U15.

A karácsonyi és a szilveszteri "jólétet" követően nem kényelmeskedhettek hosszú ideig a SZEOL-Tisza Volán SC 1998/99-es születésű labdarúgói. Az U15-ös kiemelt I. osztályú bajnokság tavaszi rajtjára készülő legénységet már január 3-án edzésre rendelte vezetőedzőjük,

Buchholcz Gábor

, aki a Tisza Volán SC Szeged felnőttcsapatánál már megismert kemény munkával készíti fel legényeit az előttük álló küzdelmekre. Az együttes jelenleg a tizenhatodik helyen áll a tabellán, de abban bíznak, hogy márciustól sikerül előrelépniük, s szép győzelmekkel örvendeztetik meg a Tisza-parti drukkereket. Hétfőn este a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján megtartott tréningbe nyerhettünk betekintést. A srácok a hideg ellenére is nagy lelkesedéssel végezték a feladatokat a labdás gyakorlatoktól az egyérintőzéstől a bóják közti labdavezetésen át a fárasztó sprintekig. Szükség is lesz a jó kondira, hiszen tavasszal tizenöt igencsak nehéz és fontos összecsapást kell megvívnia Szeged első osztályú U15-ös gárdájának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.