Kosárlabda: országos döntőben a Rakéták

2017. április 11., kedd · Hozzászólok

hmvhely_serdulo_csapat

A Vásárhelyi Kosársuli u14-es csapata nyolcadik tornáját megnyerte meg veretlenül a hétvégén Budapesten, a Vasas Kosárlabda Akadémia pasaréti otthonában. Hátra van ugyan még egy forduló (újabb 3 meccsel), de Mócsai Milán 2003-as születésű tanítványai eddigi összes, 19 mérkőzésükön diadalmaskodva máris bejutottak az Országos Döntőbe. Tovább »

Hátország: fókuszban egy újabb szegedi gólkirály!

2017. március 30., csütörtök · Hozzászólok

janovszki_laszlo

A különböző futballbajnokságok góllövőlistáit böngészve egy tehetséges fiatal szegedi támadó messze kiemelkedik az összes többi játékos közül. A Szeged 2011 14 éves reménysége, Jánovszki László(fotónkon) korábban még Békéscsabán és az Újpestben ontotta a gólokat, de tavaly nyártól már Csongrád megye és Szeged városának legjobb NB II-es csapatát, a püspöki klubot szolgálja. S az egyesület utánpótlás csapataiban is, de főként az U14-ben szinte futószalagon termeli a gólokat… – írja honlapján a szegedi futball krónikása, Vitos György. Tovább »

Hátország: megszorongatta a Partizant a Vásárhelyi Rakéták csapata

2017. március 22., szerda · Hozzászólok

2017.03.18. Beograd

Szerbiában lépett pályára a Mócsai Milán vezette Vásárhelyi Rakéták csapata a Partizan ellen. Szoros mérkőzésen ugyan vereséget szenvedtek, de megnehezítették az európai top csapat utánpótlás együttesének a dolgát. Tovább »

Hátország: újabb lépést tett az országos döntő felé a Vásárhelyi Rakéták csapata

2017. március 13., hétfő · Hozzászólok

Folytatta szenzációs szereplését a Kosársuli U14-es serdülő csapata. Mócsai Milán és Czibere Zoltán 2003-as tanítványai az Országos Főtábla II. fordulójában is csoportgyőztesek lettek. Veretlenük nyerték Pesten a kétnapos tornát a kiváló utánpótlás neveléséről ismert MAFC, Szombathely és a Nyíregyháza előtt. Tovább »

Hátország: bravúrpontokat szerzett a Szeged 2011

2017. március 8., szerda · 2 hozzászólás

u15

Kihagyta helyzeteit, így kikapott az NB II-ben szereplő U14-es csapatunk a Grosics Akadémia ellen, az U15 viszont az őszi találkozóhoz hasonlóan hátrányból fordított a gyulaiak ellen, és nagyszerű teljesítményt nyújtva 3-2-re nyert. Az NB III-ban az U17-esek egy gólos vereséget szenvedtek a gyulai Termál ellen, az U19 viszont 3-1-ről állt fel, és hozott el egy értékes pontot a bajnoki címre hajtó fürdővárosiaktól. – írja a szeged2011.hu. Tovább »

Jégkorong: a gyerekeké volt a főszerep a műjégpályán

2017. január 27., péntek · Hozzászólok

jegkorongosok005kf

Korival felszerelt gyerkőcök árasztották el a szegedi műjégpályát péntek délelőtt, ugyanis a Tisza-parti városba érkezett a Koriolimpia program. Hasonló rendezvénynek eddig csak a budapesti Tüskecsarnok adott otthont még decemberben, de a szervezők azt remélik, hogy a kezdeményezésből országos szintű sorozat kerekedhet ki. Tovább »

Következő oldal »