Kultúra

Szegeden is bemutatja új albumát a Middlemist Red

Szegeden is bemutatja új albumát a Middlemist Red

2017. február 22., szerda
Szegeden is bemutatja új albumát a Middlemist Red
middlemist_red

Első önálló klubkoncertjét adja Szeged városában az egyre népszerűbb Middlemist Red február 25-én, szombaton a Grand Café Várkertben.

Ripple Soul címre keresztelt nagylemezét mutatja be a szegedi közönségnek a Grand Café Várkertben a budapesti psych-rock Middlemist Red február 25-én, szombaton 21 órától a Pons és LN. társaságában. A három éve alakult Pons zenekar nyitja az estét, a banda zenéjében egészségesen keveredik az indie rock a srácok fiatalos lendületével. Készülő új albumukról is jó pár dalt eljátszanak, melyekben már - többek között - surfös hatások is felfedezhetőek. http://www.youtube.com/watch?v=O2MlwKAxMxw A második fellépő, a Middlemist Red egy 2012 óta aktív zenekar, mely a pszichedelikus hangzás új hullámának kiemelkedő hazai képviselője. Már első albumuk (Supersonic Overdrive, 2014) jelentős hatással bírt a mára kibontakozó és egyre változatosabbá váló fiatal hazai zenekarokra. Új albumuk Ripple Soul címmel, 2016 novemberében jelent meg. Hangzás tekintetében elsőre újszerű lehet a Supersonic Overdrive-on edzett füleknek, de az ismerős dallamok hamar visszahozzák a hallgatót, míg az új szereplőként megjelenő szintetizátorok még magával ragadóbb atmoszférát adnak a dalokhoz. http://www.youtube.com/watch?v=sG6f8XzKI_I&t A koncertet záró LN. polifon szerkesztés, elektro, wave, acid, posztrock szólamokkal. Modern és klasszikus. Eklektikus techno és house jegyeket ölt. Lemezlovászok: Ryan, Blanco. A koncertről további információk

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.