Megtestesült rock’n’roll a Jazz Kocsmában

2017. június 16., péntek · Hozzászólok

escape-ism_fb cover

Az End Hits eddigi szervezői tevékenységének egyik legfontosabb állomáshoz ért azzal a megtisztelő lehetőséggel, hogy vendégül láthatja azt az előadót, aki nemcsak, hogy közvetlen kapcsolódási pont a Dischord Record-hoz, de előadói stílusával és külső megjelenésével is meghatározó egyénisége a rock’n’rollnak, és aki számos, azóta világhírűvé vált zenekar követendő példaképe volt az elmúlt 25 évben. Tovább »

Komolyzenétől Harry Potter dallamáig – Szegeden koncertezik az ELTE művészeti együttese

2017. június 13., kedd · Hozzászólok

csello_koncert_hangverseny_zene

„Stílusok keveredése, filmzenék és egyéb zenei csemegék” címmel koncertezik a Szent-Györgyi Albert Agórában az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bartók Béla Énekkara és Egyetemi Koncertzenekara június 17-én, szombaton 18 órától. Tovább »

Experimental és alternatív fellépők a negyedik Boureque Festen

2017. június 7., szerda · Hozzászólok

bourequefestvol04

Negyedik alkalommal rendezi meg Wemsical a Boureque Festet június 9-én, pénteken a Grand Café Várkertben. Két év után újra Szegeden ad koncertet a budapesti Képzelt Város post-rock formáció, a vajdasági Újvidékről érkezik a Kamper zenekar illetve Szeged egy igazán formabontó zenekara, a experimental-noise-synth-waltz stílust képviselő Lajka. A koncertek utáni hangulatról hendrigz gondoskodik. Tovább »

Boros József és tanítványai adnak komolyzenei koncertet a Csongor téren

2017. május 22., hétfő · Hozzászólok

A „Tarjáni zenei estek” programsorozat újabb előadással jelentkezik. Boros József a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti karának trombita tanára tanítványaival együtt ad komolyzenei koncertet. Tovább »

Következő oldal »