Közélet

Ez a szegedi fa vajon mit követett el, hogy ki kellett vágni?

Ez a szegedi fa vajon mit követett el, hogy ki kellett vágni?

2019. november 6., szerda
Ez a szegedi fa vajon mit követett el, hogy ki kellett vágni?

Egyik napról a másikra eltűnt egy fa a Szentháromság utcából, ahol már csak a hűlt helye látszik a növénynek. A fakivágást a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. végezte, egyelőre nem tudni, hogy mi indokolta a pusztítást.

A Szentháromság utcában szerda reggel megjelentek a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai, és kivágtak egy egészségesnek tűnő fát. A kivágás után már csak a rönk maradt ott, a növénynek már hűlt helye.

A járdán még jól láthatók a friss munkavégzés nyomai, a forgácsot ugyanis nem sikerült összetakarítani.

"Nem tudjuk, miért vágták ki a fát... Én itt lakom a környéken, de nekünk nem szólt erről senki. Sajnálom, hogy eggyel kevesebb fa van már a Szentháromság utcán. Főleg azért problémás, hogy eltűnnek a növények, mert Szegeden köztudottan rossz a levegő" - panaszkodott szerkesztőségünknek Mária. A fakivágás ügyében sajtómegkeresést írtunk a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, hogy megtudjuk, mi indokolta a munkavégzést. Amint válaszolnak, frissítjük a cikket. A Szentháromság utca felújítása egész nyáron, vontatott menetben zajlott, és szinte minden hétre jutott valami egészen elképesztő megoldás a munkásoktól. Egyszer egy

működő munkagépet hagytak őrizetlenül

, máskor pedig

kabaréba illő megoldást

alkalmazva

az iskolakezdés előtt

kezdtek neki a Karolina iskola oldalában a kerékpártároló felújításának. De arra is volt példa, hogy

nyugdíjas néni gazolt az önkormányzat helyett

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.