Közélet

SZKT: néhány napon belül forgalomba állhatnak a piros trolik

SZKT: néhány napon belül forgalomba állhatnak a piros trolik

2015. május 15., péntek
SZKT: néhány napon belül forgalomba állhatnak a piros trolik
troli02_gs

A Szegedi Közlekedési Kft. többször is egyeztetett a meghibásodott Ikarus-Skoda trolibuszok beszállítójával, közleményük szerint a járművek néhány napon belül fokozatosan visszaállhatnak a forgalomba.

Műszaki problémák miatt

vonta ki a forgalomból

piros Škoda trolijait a Szegedi Közlekedési Kft. április második felében. A társaság nem reagált korábbi ügyvezetőjének,

Tóth István Tibornak

azon felvetésére, hogy a járművek

áramütés-veszélyt jelenthetnek

az utasokra, korábbi tájékoztatásuk szerint néhány nap alatt orvosolható kisebb műszaki problémáról van csupán szó. Az SZKT most az alább olvasható közleményt juttatta el portálunkhoz: "A Szegedi Közlekedési Kft. és az Ikarus-Skoda trolibuszok beszállítója között az elmúlt hetekben történt tárgyalások eredményeként, a gyártó a nagyobb utasbiztonság és a műszaki paraméterek fejlesztése érdekében változtatásokat, javításokat vállalt és hajt végre a járműveken. Ezen munkálatok jelenleg is folyamatban vannak és befejezésük után, várhatóan néhány napon belül a trolibuszok fokozatosan forgalomba állnak. Az utasok megértő türelmét köszönjük" - olvasható a közleményben.

Napokon belül visszatérnek a piros trolik az SZKT szerint. Posted by Szegedma Hírportál on 2015. május 15.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.