Közélet

Visszalépett Boda József - Kothencz János programját és jelöltjét támogatja

Visszalépett Boda József - Kothencz János programját és jelöltjét támogatja

2014. szeptember 29., hétfő
Visszalépett Boda József - Kothencz János programját és jelöltjét támogatja
nemet_boda

Visszalépett a képviselő-jelöltségtől a 18-as körzetben Boda József. Ahogy a Déli Szó Szegednek kifejtette, megismerte Kothencz János és Német Ferenc választási programját és úgy döntött, visszalép a Fidesz-KDNP és a L.É.T. jelöltje javára.

Boda József jóformán mindenkit ismert Újszegeden, immár 18 éve dolgozik ott, és a 18-as körzetben lakók felkérték, hogy induljon az október 12-i önkormányzati választáson. „A környéken élők a közbiztonság javítását szeretnék, több rablás is történt már idén fényes nappal. Ezen felül úgy látják a környékbeliek, hogy az egész környék el volt hanyagolva, gyakorlatilag az odesszaiakat elfelejtette a városvezetés” – magyarázta

Boda József

. Lapunknak elmondta, megismerte

Kothencz János

választási programját, hogy milyen fejlesztési elképzelései vannak a városrészben, ezért úgy döntött, hogy visszalép a jelöltségtől. „Függetlenként vett nyilvántartásba a választási bizottság, de ahogy megismertem személyesen Német Ferencet, láttam, hogy ő érdemben többet tud tenni ezért a városrészért. Nem célom, hogy elvegyek tőle szavazatot” – magyarázta Boda József. Újszeged I-es körzetének Fidesz-KDNP-L.É.T.-es önkormányzati képviselőjelöltje úgy fogalmazott, igazi emberi nagyságról tett tanúbizonyságot a visszalépett jelölt, hiszen őt a helybéliek kérték fel. „Sportoló múltamból tudom, mit jelent egy másik fél javára visszalépni. Mélyen megtisztelő, hogy engem támogat Boda József, akiben egy szövetségesre találtam, mindenben segíti a kampányomat” – fogalmazott

Német Ferenc

. Megjegyezte, mindketten kevesebb mint egy nap alatt gyűjtötték össze az induláshoz szükséges ajánlásokat, ami azt is jelzi, hogy körzet lakóinak nagy az igényük a változásra. „Nézzünk csak szét, itt bőven akad munka, nem újították fel az utakat, járdákat, egyre rosszabb a közbiztonság” – fogalmazott Német Ferenc. Boda József úgy látja, elszigetelődtek egymástól az emberek a 18-as körzetben, nincsenek közösségi terek, nyugdíjasklubok, ezen a helyzeten szerinte a kormánypártok és a L.É.T. jelöltje és Kothencz János tud érdemben változtatni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.