Mérsékelt a részvétel a francia baloldali előválasztás első fordulójában

2017. január 22., vasárnap · Hozzászólok

Négyszázezer választásra jogosult francia állampolgár adta le voksát a választókörzetek 63 százalékában vasárnap délig a francia baloldal államfőjelölt-állító választásának első fordulójában – közölte Christophe Borgel, a francia Szocialista Párt által rendezett előválasztás szervezőbizottságának elnöke. Tovább »

Romániai választás – Orbán: az egységben valóban erő van

2016. december 12., hétfő · Hozzászólok

Orbán Viktor

Levélben, “kalapemeléssel” gratulált Kelemen Hunornak, az RMDSZ elnökének és Biró Zsoltnak, a Magyar Polgári Párt elnökének Orbán Viktor a romániai választáson elért magyar eredményhez – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn. Tovább »

Romániai választások: feljelentést tesz az RMDSZ SMS-ben terjedő magyarellenes üzenetek miatt

2016. december 11., vasárnap · Hozzászólok

Feljelentést tesz a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ismeretlen tettes ellen a rendőrségen a választások napján SMS-ben terjedő magyarellenes üzenetek miatt – mondta az MTI-nek Kovács Péter, a szövetség ügyvezető elnöke. Tovább »

Interneten választanak a bordányiak

2016. november 16., szerda · Hozzászólok

Az idén négy év után ismét interneten adhatják le voksukat a bordányiak az ifjúsági önkormányzati választásokon. A szavazás így sokkal gazdaságosabb és gyorsabb, ráadásul szívesebben is szavaznak a fiatalok elektronikusan, hiszen akár az iskolából, könyvtárból, a Bordányi Ifjúsági Információs Pontból vagy otthonról is leadhatják voksaikat. Tovább »

Következő oldal »