Közélet

Halloween a Belvárosiban + VIDEÓ

Halloween a Belvárosiban + VIDEÓ

2013. október 30., szerda
Halloween a Belvárosiban + VIDEÓ
horror feszt plak onl

Hiányzik egy kis borzongás? Halloweenkor ezt kínálja a Belvárosi mozi, négy napon keresztül horrorfilmeket, thrillereket és fantasztikus kalandfilmeket kínálnak 6-tól 66 éves korig.

A Belvárosi mozi Zsigmond Vilmos, a Balázs Béla és a Csőke József termei adnak otthont az október 31-én, csütörtökön kezdődő Halloween Filmfesztiválnak, melynek keretében fantasztikus kalandfilmek, thrillerek és természetesen horrorfilmek várják az érdeklődőket négy napon keresztül. Október 31-én például a Démonok között, a Z világháború 3D, A hívás, továbbá a Farkas című filmeket vetítik este. http://www.youtube.com/watch?v=BJspPub8oco November elsején A végzet ereklyéi – csontváros, az Eleven testek, az Egy őrült szerelem balladája, az Amíg alszol és Túlvilág szülötte című filmeket láthatják az érdeklődők. A Csőke József teremben is három alkotást, Az ördög benned lakozik és A gyilkos médium lesz látható. Ingyenes vetítést is tartanak, 20.45-től a Nosferatu – az éjszaka fantomja lesz. http://www.youtube.com/watch?v=yvBH3qrMPMg Szombaton Hitchcock klasszikusát, a Pszichot borzonghatjuk végig ingyenesen, délután egy 3D-s filmet, a Paranormant vetítik, de a kínálatban szerepel a Sinister, A kaptár – megtorlás, a Babycall, az Ördög, a Farkasember és a Nem vénnek való vidék is. http://www.youtube.com/watch?v=wEqaPVowNBQ A Halloween Fesztivál zárónapján, szombaton a Szörny egyetemet, A bűn éjszakáját, A múmia – a sárkánycsászár sírja című filmeket, illetve A hívást vetítik. A fesztiválra a Zsigmond Vilmos teremben 945 forint a teljes árú jegy, 800 a diák és a nyugdíjas, a másik két teremben pedig 835, illetve 650 forintért mozizhatunk. http://www.youtube.com/watch?v=8mqLbVRjns0

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.