Közélet

Rendbe teszik Újszegeden a Thököly utca járdáját + FOTÓK

Rendbe teszik Újszegeden a Thököly utca járdáját + FOTÓK

2012. október 30., kedd
Rendbe teszik Újszegeden a Thököly utca járdáját + FOTÓK

Újszeged önkormányzati képviselője, Pocsai Blanka kiemelt feladatának tekinti, hogy a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közreműködése révén év végéig megvalósuljon a teljes helyreállítás.

Újszegedi önkormányzati képviselője az utóbbi időszakban több alkalommal is hangot adott

személyes blogján

annak, hogy a lakosság érdekében megoldásra vár a Thököly utca balesetveszélyes járdaszakaszainak rendbetétele. Számos panasz érkezett ezzel kapcsolatban

Pocsai Blankához,

aki nem halogatta a feladat megoldását. A SZEGEDma.hu-t arról tájékoztatta: kezdeményezte a gödrös, hepehupás, töredezett felszínű részek azonnali kijavítását, amihez képviselője alapjából 1,3 millió forintot ajánlott fel. Ezzel a támogatással a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. szakemberei megkezdhetik a rekonstrukciót, s a tervek szerint még az idei esztendő vége előtt elkészülhetnek a balesetveszélyes járdaszakaszok teljes helyreállításával. Pocsai Blanka kiemelte: ezáltal végérvényesen megoldódhat az újszegedieket eddig joggal gyötrő probléma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.