Hírzóna

14 migráns ellen intézkedtek a hatóságok

14 migráns ellen intézkedtek a hatóságok

Kovács György
2023. december 31., vasárnap
14 migráns ellen intézkedtek a hatóságok

A szolgálatot teljesítő rendőrök szombaton összesen 11 határsértőt tartóztattak fel és 3 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök 2 esetben összesen 11 határsértőt tartóztattak fel Kunbaja és Tompa közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, koszovói, szír és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Bács-Kiskun vármegyében 3 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben.

Csongrád-Csanád vármegyében határrendészeti szempontból eseménytelen volt a nap.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában közokirat-hamisítás miatt egy ember ellen indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.