Politika

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

2024. április 28., vasárnap
Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről - olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampányösszefoglalójában.

 

A Cukor utcai Fidesz-irodában a kormány és a Fidesz fővárosi frakciójának - amely a legnagyobb frakció lesz - jövőbeli együttműködéséről tárgyaltak. Budapesti ügyeket vitattak meg, elhangzott: ami most van, az tarthatatlan, Budapesten változás kell.

Az Ibolya presszóban az V. kerületi polgármesterrel tárgyalt Orbán Viktor a Belváros és a kormány együttműködéséről, az előttük álló feladatokról, lehetséges fejlesztésekről - írták.

A közlemény szerint a XII. kerületben sok, sajnos még rossz állapotban lévő, műemléki védettség alatt álló épület van, amelyek egy részét már sikerült felújítani, számos feladat azonban még előttünk van. Ilyen az is, amelynek terveit a helyszínen tekintette meg a miniszterelnök, és meghallgatta a kerületi polgármesterjelölt elképzeléseit.

Orbán Viktor biztosította Fonti Krisztinát arról, hogy a kormány segíteni fogja ezt a projektet és a többi fejlesztési elképzelését is - áll vasárnap kiadott összefoglalóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.