Hadházy csak vádaskodott, válaszokat nem adott

Hadházy Ákos az LMP társelnöke tartott egy sajtótájékoztatót, amelyen elmondta, amit akart, aztán a kérdésekre lényegében nem válaszolt – írja a Blogstar.

“A legsötétebb ügy, ami engem is megviselt” – kezdte sajtótájékoztatóját Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, amelyen a Korábban Érkeztem Alapítvány sikeres pályázatáról beszélt. A zöld párt vezetője – aki a monológjában, majd a kérdésekre adott válaszaiban talán egyetlen alkalommal sem mondta ki a szervezet nevét, csak Lázár Jánosné alapítványaként emlegette, ami nem igaz, hiszen a Miniszterelnökséget vezető miniszter felesége semmiképpen sem tulajdonosa segítő szervezetnek, csak az egyik kurátora – aztán érdemben egyetlen kérdésre sem tudott válaszolni a nagy megviseltségében.

Pedig voltak érdekes felvetések. Például a SZEGEDma.hu-nak az, hogy tudja-e hány családdal, gyerekkel foglalkoznak az alapítványok, amelyek részt vettek a pályázaton. Mert ugye a szegedi székhelyű szervezet 3.120 főt érintő projektet állított össze. Érdekes lett volna, hogy a másik kettő vajon hány családon segít, ám erre nem tudott, vagy nem akart válaszolni Hadházy, aki csak hebegett és egészen másról beszélt.

A politikus egy korábbi megnyilvánulásában lényegében megkérdőjelezte a Korábban Érkeztem Alapítvány legitimitását, hiszen azt írta, hogy a “…két másik valódi alapítvány”, vagyis kétségbe vonta annak a szervezetnek a létét, amely már eddig is sokaknak segített. Az ezzel kapcsolatos felvetésre sem volt igazi válasz, hiszen csak arról hebegett a társelnök, hogy korábban milyen költségvetéssel működött a szervezet. Vagyis ezek szerint eddig sokkal kevesebb pénzből is hasznosan tevékenykedett az alapítvány, nyilván most, amikor nagy célokat tűzhet maga elé még magasabb színvonalon teszi mindezt.

A Korábban Érkeztem Alapítvány Szeged, Gyula és Kecskemét központtal segíti majd a rászorulókat. Ehhez ingatlanokat is bérel majd, de Hadházy állításával ellentétben nem hármat, hanem alkalmazkodva a kérésekhez többet is, vagyis a három mentorház mellett több olyan lakást, házat is bérbe vehet, amely nem az említett városokban található. Sőt, amennyiben az erre szánt összegből marad, akkor azt visszatéríti.

Hadházy az igazi válaszok helyett támadásba lendült és hazugnak nevezte az M1 csatorna Híradóját. Ugyanakkor azt nem tudta elmagyarázni, hogy miért vont párhuzamot korábban a kiskutyák és a koraszülöttek között, márpedig ez az összevetés valóban elhagyta, az amúgy állatorvosi képzettséggel rendelkező politikus száját.

Szóval igazi válaszokat nem kaptunk tőle, ellenben a vádaskodás folytatódott.

Kecskés István

6 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  6. Hát, így van ez
  2017. szeptember 14., csütörtök, 19:05
  Válaszolok

  Mégis, mit lehet várni ettől a mókustól. Ugyanolyan szoci (SZDSZ-s), mint a több, csak őt (őket) pont most LMP-nek hívják. Lehet más a politika. Ugyan-ugyan.

 • '>
  5. Marostői
  2017. szeptember 12., kedd, 22:02
  Válaszolok

  Azért mert apuka és saját kétes ügyeinek magyarázata helyett úgy vádol meg értékes munkát végző szervezeteket, hogy fogalma nincs, mivel foglalkoznak, hányan vannak, milyen valós költségek vannak, mit jelent ezen a területen a mentorálás és a többi… Ha XY benne van, akkor az szerinte már korrupció… Az sem zavarja, hogy a saját területükön elismert embereket vádol alaptalanul, akik egyszerű mondataikkal és kérdéseikkel bebizonyítják, hogy halvány lila fogalma sincs arról, amit beszél

 • '>
  4. SP
  2017. szeptember 12., kedd, 20:38
  Válaszolok

  Mellélövő LMP Ákos: Korrupciót kiáltott, de ismét mellélőtt az LMP-s Hadházy Ákos

  http://pestisracok.hu/korrupciot-kialtott-de-ismet-mellelott-az-lmp-s-hadhazy-akos/

 • '>
  3. Dunai
  2017. szeptember 12., kedd, 18:14
  Válaszolok

  Nem úgy, mint Orbán szokta.

 • '>
  2. NP
  2017. szeptember 12., kedd, 17:31
  Válaszolok

  Miért Hadházynak és mire kellene válaszokat adnia?
  Miért nem azok adnak választ, akik a mentoroknak havi 50 ezret szánnak annyit, amennyit 1 óra alatt a tanulmányírójuk megkeres?
  Miért is kell a baromi drágán bérelt (mire bérlik?) ingatlant még föl is újítani?
  Számtalan kérdés lenne, de erre nem Hadházynak kell válaszolnia………

 • '>
  2017. szeptember 12., kedd, 17:27
  Válaszolok

  Azért ő is mutatja a 666-0$ jelet