Blogstar: Kerítést a román határra is!

2017. szeptember 17., vasárnap · 8 hozzászólás

Magyarországnak sürgősen fel kellene húzni egy kerítést a román-magyar határszakaszon is, ugyanis egyre több bevándorló akar Románia felől bejutni az országba. Csúri Ákos a Blogstaron foglalt állást a kérdésben. Tovább »

Blogstar: Születőben Bécsisztán

2017. szeptember 13., szerda · 2 hozzászólás

Amit nem sikerült elérnie Szulejmánnak, vagy Kara Musztafának, azt sikerült elérnie békés körülmények között a muzulmán világnak. Ahogy a Blogstar is írja, ha folytatódik a tendencia, pár évtizeden belül a keresztények jelentős kisebbségben lesznek az osztrák fővárosban. Tovább »

Blogstar: Molnár Tamás olimpiai bajnokként is kivárta a sorát

2017. szeptember 4., hétfő · Egy hozzászólás

Molnár Tamás, háromszoros olimpiai bajnokkal beszélgetett a Blogstar.hu, többek között esett szó a szegedi vízilabda jelenéről, a TAO-s támogatási rendszerről és a vezetői feladatokról is. Interjú. Tovább »

Farkas Flórián: Nem rólam, hanem színtiszta politikai támadásokról van szó

2017. május 27., szombat · 9 hozzászólás

farkas_florian

Hosszú-hosszú idő után kilépett a fényre a Lungo Drom vezetője. Mondjuk pompás díszletet választott: a Fidesz felújított székházát és fellépő társnak Kövér László házelnököt és Balog Zoltán minisztert. De ez a látványos körítés sem feledteti a közelmúltat: megválaszolatlan kérdések garmadája. Farkas Flórián a Blogstarnak adott nagyinterjújában beszél a rajta keresett 1.6 milliárd forintról, a vér szerinti apjával való viszonyáról, és arról, hogy szerinte hogyan és miből gyártanak híreket ellenfelei. Interjú. Tovább »

Szabó Magda helyett írta meg regényét Hanczár János + FOTÓK

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

konyvbemutato12_gs

Szegeden ismerhettük meg elsőként Szerelem a Gulág árnyékában című regényt. A regény történelmi dokumentumokra építve mutatja be a II. világháború rideg valóságát és az ebből menekülést jelentő szerelmet. Tovább »

Csütörtökön mutatják be Hanczár János legújabb könyvét

2017. május 23., kedd · Hozzászólok

gulag_konyv_interju009kf

A Szerelem a Gulág árnyékában regényt május 25-én, csütörtökön 17 órakor ismerhetik meg az érdeklődők a Csongrád Megyei Kormányhivatal Rákóczi tér 1. szám alatti épületében, a Komócsin Mihály dolgozószobában.

Az eseményen köszöntőt mond Juhász Tünde kormánymegbízott. A délutánon a szerzővel Bátyi Zoltán újságíró beszélget, közreműködik Szeredy Krisztina és Gregor Bernadett.

A részvételi szándékot aze-mail címen kell jelezni.

A témában készült interjúnkat itt olvashatja.

Hanczár János: A diktatúrák megbuknak, a szerelem él

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

gulag_konyv_interju011kf

Egy lezárt napló világa, mely valamennyiünk magyarságáról szól. Gulág, málenkij robot, letűnt korok eltűnt birodalmai és az örök szerelem. Hanczár János új regénye a Blogstar.hu kiadója, a Cvikker Média Kft. gondozásában jelent meg. Május 25-én mutatják be Szegeden. A szerzővel és a kiadóval beszélgettünk. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: a kvótaper tétje a magyar államiság és szuverenitás (FRISSÍTVE)

2017. május 11., csütörtök · Hozzászólok

Lázár János

Lázár János szerint ha a magyar parlamenttől, kormánytól és az emberektől megvonják a jogot, hogy meghatározhassák, az ország területén ki él, ki tartózkodhat, azzal a magyar államiság és szuverenitás alapjai kerülnek veszélybe, vagyis ez a kvótaper tétje. Tovább »

Jankovics Marcell: szomorúnak látom a fehér ember jövőjét

2017. április 22., szombat · 19 hozzászólás

jankovics_marcell

A Magyar Művészeti Akadémia alelnöke indul az elnöki posztért. Gulyás Mártontól ideges lesz, de a kormánybarát médiából is hiányolja az úriemberséget, méltányosságot. Az Oscar-díjas Mindenki történetét kamu dolgonak tartja. Blogstar-nagyinterjú. (A beszélgetés Húsvéthétfőn készült.) Tovább »

Blogstar: Józanság és a nemzeti érdek

2017. április 8., szombat · 9 hozzászólás

ivoviz_kut

A kormány és miniszterelnöke ismét bebizonyította, megvan benne a kellő józanság és belátás, és ha az emberek érdekei úgy kívánják, a kukába tudja dobni egy-egy korábbi rendelkezését, elismerve: hibázott – írja a Blogstar. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: a CEU-kérdés csak ürügy, Brüsszel ránk akarja kényszeríteni a kvótát (FRISSÍTVE)

2017. április 6., csütörtök · 16 hozzászólás

Kovács Zoltán; Lázár János

Az új felsőoktatási törvény nem korlátozza a tanszabadságot, az egyetemi autonómiát, a kutatás szabadságát – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten. Tovább »

Blogstar: Lázár megmentette az Igazi Csíki Sört

2017. március 27., hétfő · 7 hozzászólás

Lázár János

Emlékezetes, hogy a tárcavezető múlt pénteken látogatott a csíkszentsimoni gyár gyárba, ahol az egyébként sört nem fogyasztó miniszter meg is kóstolta a hosszú ideje vitatárgyát képező csíki sört. Lázár János közölte, ha a multi cég nem jut egyezségre a manufaktúrával, a kormány kezében még számos olyan eszköz van, amelyet kész bevetni az Igazi Csíki Sör érdekében – olasható a Blogstaron. Tovább »

“Nem kell bratyiznunk senkivel, nem vettük körbe magunkat falakkal” – egyéves a SportFaktor.hu

2017. március 22., szerda · Egy hozzászólás

sportfaktor_hu

A szabad sajtó napán ünnepelte egyéves születésnapját hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő, legkedveltebb sportportálja, a SportFaktor.hu, mely – stílszerűen szólva – komoly tényezővé nőtte ki magát a szakmai piacon. Ahogy olvasóink is tapasztalhatták, a SZEGEDma.hu szorosan együttműködik a SportFaktorral, melynek első évéről a főszerkesztővel, Kecskés Istvánnal vontunk mérleget. Tovább »

Csúri Ákos a Blogstaron: Lázár tyúkszem(ek)re lép

2017. március 19., vasárnap · 14 hozzászólás

2017_0317_kial_13

Az igazi kérdés a megrendelők listája, azok neve és felelőssége, akik a bűntetteket megrendelték és végrehajtották! – idézi a miniszter szavait Vasárnapi üzenetében a Blogstaron Csúri Ákos. Tovább »

Blogstar: A parasztozók bunkó alelnöke

2017. március 11., szombat · 10 hozzászólás

soproni_tamas_echo_tv

A Momentum Mozgalom nevű párt egyre szórakoztatóbb – lassan már olyan, mint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Azon túl, hogy leparasztozták a vidéki embereket, most éppen egy Soproni Tamás nevű illető, a mozgalmisták alelnöke “faszozott” egy jót. Azon túl, hogy ezt nem illik a televízióban tenni, a műsorból az jön le, hogy ez az illető egy büdös bunkó – írja a blogstar.hu cikke. Tovább »

Blogstar: Botka – Miniszterelnök Úr, köszönöm!

2016. december 17., szombat · 81 hozzászólás

Szeged, 2012. február 3. Botka László polgármester - MSZP  fotó: Nagy Béla

Botka László (MSZP) szegedi polgármester elmúlt hat esztendeje (a város fejlesztése, építése helyett) csak a kormány ekézéséről szólt. Mindegy, hogy átvállalták az általa felhalmozott adósságot, mindegy, hogy a csontfideszes Debrecen helyett Szeged kapta a lézerközpontot, mindegy, hogy a rendszerváltozás óta egyedül látható változás, a felújított sétáló utca még az 1998-2002 közötti fideszes városvezetés érdeme és teljesítménye, minden mindegy. A lényeg, ha mikrofont lát, akkor egy jó orbánozás, diktatúrázás kiszaladjon a száján. A blogstar.hu cikke. Tovább »

Blogstar.hu: Az egyházak és a szegedi szocik

2016. július 27., szerda · 20 hozzászólás

hekane_szondi_ildiko

Szeged vezetése útkeresésben van – írja a Blogstar.hu szerzője, aki Botka László és Hekáné Szondi Ildikó friss ügyei kapcsán a szegedi szocialisták “egyházi virágszálait” köti üde, színes és illatos csokorba.
Tovább »