Szabót és Joóbot javasolják országgyűlési képviselőjelöltnek

2017. szeptember 22., péntek · 3 hozzászólás

Csongrád megye 1-es és 2-es választókerületében is javasolt országgyűlési képviselőjelöltet az MSZP Szegedi Szervezete a jövő évi választásokra. A párt Szabó Sándort és Joób Mártont nevezte meg. Tovább »

Több mint 2 milliárd jut a Szegedi Tankerület intézményeire

2017. szeptember 12., kedd · Hozzászólok

Tizenhat oktatási intézmény megújítása már biztosan megvalósul a Szegedi Tankerületben uniós és kormányzati forrásból, csak a Radnóti-gimnáziumra 780 millió forint jut – közölte B. Nagy László, Csongrád megye fejlesztési biztosa. A kivitelezéseket úgy fogják ütemezni, hogy azok a tanév rendjét ne zavarják meg. Tovább »

Harminckét migránst tartóztattak fel Csongrád megyében

2017. szeptember 5., kedd · 2 hozzászólás

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 28 migráns Ásotthalom közelében, Röszkénél négyen próbáltak meg kamionban megbújva bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket. Tovább »

Odafigyelnek az iskolásokra Csongrád megyében

2017. szeptember 1., péntek · Hozzászólok

Megkezdődött az új tanév, melyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a CSMRFK Bűnmegelőzési Osztálya, valamint a polgárőrség együtt tartott sajtótájékoztatót. A szakemberek az iskolakezdés veszélyeire hívták fel a figyelmet. Tovább »

Semmi köze az MSZP-hez a Rója mellett korábban tüntetést szervező férfinak

2017. augusztus 24., csütörtök · 4 hozzászólás

mako_tuntetes_no_mszp

Elhatárolódik az MSZP-től az a makói férfi, aki annak idején szimpátiatüntetést szervezett Rója István mellett, akit Botka László, a párt miniszterelnök-jelöltje nevezett meg a szocialisták országgyűlési képviselőjeként a Csongrád megyei 4-es körzetben. Tovább »

Labdarúgás: büntetőkkel búcsúztatta a Bordány az FK Szegedet a Magyar Kupában + FOTÓK

2017. augusztus 23., szerda · Egy hozzászólás

bordany_fk31_gs

A főtábla kapujába lépett a Foliaplast-Bordány SK, miután 1-1-s rendes játékidőt követően büntetőkkel búcsúztatták az FK 1899 Szegedet a Magyar Kupa harmadik fordulójában. Tovább »

Új termékek, komoly ambíciók, infrastrukturális lefedettség – idénynyitó interjú Nógrádi Tibor megyei futballigazgatóval

2017. augusztus 19., szombat · 4 hozzászólás

muszakiatadas_szentmihaly03_gs

Bár a megye nemzeti bajnokságokban szereplő csapatai már belecsaptak a bajnoki
küzdelmekbe, Csongrád megye futballélete e hétvégétől indul be igazán. A megyei futballrajt előtt Nógrádi Tiborral, az MLSZ Csongrád megyei területi igazgatójával vontunk mérleget.
Tovább »

Több mint 800 millió jut az alföldi tanyákra – gazdálkodók is pályázhatnak

2017. augusztus 7., hétfő · Hozzászólok

tanya_videk_puszta01

A napelemes közvilágítást fejlesztenék Mórahalmon, míg Üllésen a tanyagondnoki szolgálat gépjárművére költenének abból a tanyafejlesztési pályázatból, amely három részből áll, és 807 milliós keretösszeggel írtak ki. Tovább »

Következő oldal »