124 kormányablak ügyintéző vette át a kormányablak ügyintézői bizonyítványt Szegeden

2017. március 24., péntek · Egy hozzászólás

kormanyhivatal

Átvették hivatalos, kormányablak ügyintézői oklevelüket azok a Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyei állami tisztviselők, akik nemrégiben végeztek a Miniszterelnökség és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem együttműködésén alapuló képzésen. Ennek során 296 órás tanulmányi idő lezárásaként 124-en tettek sikeres vizsgát. Közülük 88-an vettek részt az ünnepélyes bizonyítvány átadáson a Csongrád Megyei Kormányhivatal épületében, Szegeden. Tovább »

A gyulai kórházba is szállítottak egy kanyarógyanús beteget

2017. március 17., péntek · Hozzászólok

sztetoszkop_orvos_egeszsegugy

Átvett egy kanyarógyanús beteget Csongrád megyéből a Békés Megyei Központi Kórház gyulai tagkórházának infektológiai osztálya – tájékoztatta az Állami Népegészségügyi és Tisztifőorvosi Hivatal (ÁNTSZ) kommunikációs osztálya pénteken az MTI-t. Tovább »

OEK: tíz új kanyarógyanús esetet jelentettek Csongrád megyéből

2017. március 13., hétfő · Hozzászólok

doktor_orvos_korhaz

Tíz új kanyarógyanús esetet jelentettek az Országos Epidemiológiai Központnak hétfőig, így február vége óta országosan 41 embernél jelentkeztek a kanyaróra utaló tünetek – mondta a központ főigazgató-főorvosa budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

A kenderföldtől a kenderházig – Algyőn tanácskoztak az ipari növény jövőjéről

2017. március 11., szombat · Egy hozzászólás

kenderforum030kf

Komplex vidékfejlesztési programot dolgozott ki a Nemzetstratégiai Kutatóintézet, amelynek célja a Kárpát-medencében jelenleg még szigetszerűen elindult kenderprogramok összeszervezése – hangzott el az első magyar kenderház szakmai konferencián. A három pilléren nyugvó projektben Csongrád megye, s azon belül is Algyő integrátori szerepet kaphat. Tovább »

Következő oldal »