Sport

Labdarúgás: nem esett gól a HFC szekszárdi fellépésén

Labdarúgás: nem esett gól a HFC szekszárdi fellépésén

2015. október 25., vasárnap
Labdarúgás: nem esett gól a HFC szekszárdi fellépésén
hfc_bekescsaba13_gs

Döntetlennel debütált a héten kinevezett vezetőedző, Major László a Hódmezővásárhelyi FC kispadján: a HFC Szekszárdon gólt ugyan nem szerzett, de megszakadt öt meccses vereség-szériája.

A tabella utolsó helyén álló Szekszárd vendégeként lépett pályára a Hódmezővásárhelyi FC az NB III Közép csoportjának 13. fordulójában, ezen a mérkőzésen ült először a kispadon az új vásárhelyi tréner,

Major László

. Bár a találkozó nagy részében a HFC akarata érvényesült, és öt komoly ziccert is kidolgozott az együttes, azonban egyiket sem sikerült értékesítenie a hódmezővásárhelyi támadóknak - ugyanakkor a HFC védekezésére nem lehet panasz, hiszen csupán egy gólszerzési lehetősége adódott a Szekszárdnak, de a hazaiak sem voltak pontosak a kapu előtt, így gól nélkül zárult összecsapásuk. Ezzel a döntetlennel mindkét együttes első döntetlenjét játszotta az idei pontvadászatban, a Szekszárd 11, míg a HFC öt elvesztett bajnoki után szerzett pontot. Major László tanítványai ezzel a 16. helyről várhatják a folytatást, a következő fordulóban pedig a bajnokesélyes Kozármisleny vendégeként lépnek majd pályára.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 13. forduló

Szekszárdi UFC - Hódmezővásárhelyi FC 0-0

Szekszárd, vezette: Horváth Tibor (Molnár István, ifj. Imrő János)

Szekszárd:

Horváth B. - Rácz, Rátkai, Szabolcska (Királyházi, 58'), Lékó, Ranga, Nagyváradi (Hegedűs, 67'), Tóth P., Lerch, Arena (Kvanduk, 81'), Mészáros.

Vezetőedző:

Nagy Tamás.

HFC:

Bordás - Tóth J., Tóth I., Kökény, Faragó, Markovic, Lazinica (Varga R., 81'), Szabó (Tóth A., 70'), Bartyik N., Maravic, Fábián (Dordevic, 70').

Vezetőedző:

Major László.

Sárga lap:

Rácz (52'), Hegedűs (79') ill. Tóth I. (23'), Kökény (27')

Kiállítva:

Királyházi (90+2') Major László:

"Lényegesen jobban játszottunk ellenfelünknél, de ebben az osztályban bűnhődik az a csapat, aki a helyzeteit kihagyja. Véleményem szerint a játék az egyelőre még nem az igazi, dolgoznunk kell tovább. Bízom benne, hogy az elkövetkezendő négy bajnokin tudunk pontokat szerezni. Domináltunk szinte a mérkőzés egészén, de a végére picit elfáradtunk, viszont nem vagyunk most olyan állapotban, hogy ész nélkül nekimenjünk bárkinek. Nem történt tragédia, idegenben mindig jó az iksz.

Döntetlent játszott a HFC Szekszárdon.http://szegedma.hu/?p=583554

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 25.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.