Labdarúgás: visszavágott a tavalyi vereségekért a Mórahalom + FOTÓK

2017. augusztus 27., vasárnap · Hozzászólok

Alaposan visszavágott a Mórahalom a Hódmezővásárhelynek a tavaly elszenvedett két vereségért: a homokhátiak jóformán az egész meccset kontrollálva, háromgólos sikert arattak a megyei derbin. Tovább »

Labdarúgás: az első győzelemért hajtanak a megyei derbin

2017. augusztus 25., péntek · Egy hozzászólás

morahalom_vasarhely34_gs

Döntetlenekkel a hátuk mögött várhatják a Csongrád megyei derbit a szombati résztvevők: a Mórahalom és a Hódmezővásárhely is két pontot szerzett az elmúlt két fordulóban – Kökény Tamásra külön kell figyelnie a hazaiaknak. Tovább »

Labdarúgás: a Mórahalom az életéért lép pályára a Csongrád megyei rangadón

2017. május 26., péntek · Hozzászólok

hfc_morahalom14_gs

Szombaton egymás ellen meccsel a két Csongrád megyei NB III-s csapat. A Mórahalom és a Hódmezővásárhely ezúttal a homokhátságon találkozik egymással, ahol a hazaiak vállát jóval nagyobb tét nyomja. Tovább »

Labdarúgás: nem eresztené el a fonalat a HFC csatára

2016. október 11., kedd · Hozzászólok

puskas_zoltan_hfc

Nagyszerű győzelmet aratott a hétvégén a Hódmezővásárhelyi FC, a Ferencváros II. ellen az utolsó pillanatokban lőtt góllal fordítani és nyerni tudott, ezzel elvette a zöld-fehérek veretlenségét. A sikerből góllal vette ki a részét a vásárhelyiek nyáron igazolt támadója, Puskás Zoltán, akivel a szezon eddigi részét is összegeztük. Tovább »

Labdarúgás: megszakítaná a Fradi-fakó sorozatát a HFC

2016. október 7., péntek · Hozzászólok

hfc_szeol_edzomerkozes02_gs

Újabb kemény kihívás előtt áll a Hódmezővásárhelyi FC az NB III Közép csoportjában: Major László tanítványai a Ferencváros második együttesét látják vendégül a hét utolsó napján, a vásárhelyiek mindenképpen megragadnának a középmezőnyben. Tovább »

Labdarúgás: megnyújtaná jó periódusait a Mórahalom

2016. augusztus 23., kedd · 2 hozzászólás

morahalom_dunaujvaros24_gs

Újoncként nehéz szezon előtt áll az NB III-ban a Mórahalom VSE: a Magyar György-Sasa Vojnic Zelic kettős által trenírozott gárda az első három fordulóban nem tudott pontot szerezni, a következő mérkőzésekben azonban már egyre jobban játékra rázódva beiratkoznának a bajnokságba – a rajtot követően a csapathoz a nyáron igazolt támadóval, Busa Bencével beszélgettünk. Tovább »

Labdarúgás: hiába vezetett, nem tudott nyerni a HFC

2016. augusztus 21., vasárnap · Hozzászólok

hfc_esmtk48_gs

Második hazai mérkőzésén szezonbeli első döntetlenjét érte el a Hódmezővásárhelyi FC, amely ugyan az első játékrészben előnybe került, ám ez kevésnek bizonyult ahhoz, hogy három pontot szerezzen. Tovább »

Labdarúgás: hamarosan tétmeccset vívhat Békéscsabán a SZEOL

2016. június 4., szombat · Egy hozzászólás

szeol_bekescsaba39_gs

A szezonbeli utolsó bajnokiját játssza vasárnap a SZEOL SC a békési megyeszékhelyen: bár most tét nélkül találkozik a csabai fakóval a szegedi együttes, a július végén rajtoló új, immáron NB II-es bajnokság alatt, ahol a SZEOL érdekelt lesz, viszont már kőkemény derbit játszhat majd Békéscsabán. Tovább »

Labdarúgás: barátként dolgozhat együtt a SZEOL mesterével Siha Zsolt

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

szeol_gyula18_gs

Három és fél éve, Tóth Ákossal közösen érkezett az akkor még Tisza Volán SC néven szereplő SZEOL SC-hez Siha Zsolt: a pályaedző közösen dolgozta végig a csapattal a megyei I. osztályt és az NB III-at is, a következő szezontól a másodosztályban is segítheti a tréner munkáját. A feljutást követően beszélgettünk a szegediek másodedzőjével. Tovább »

Labdarúgás: még nem biztos a HFC bennmaradása

2016. május 29., vasárnap · 2 hozzászólás

hfc_szeol02_gs

Ugyan előnybe került a Dunaharaszti ellen a Hódmezővásárhelyi FC, de nem tudta megőrizni ezt a meccs végéig – a döntetlennel még nem biztosította be jövő évi harmadosztályú tagságát Major László alakulata. Tovább »

Labdarúgás: visszaadná az utolsó zakót is a SZEOL Pasaréten

2016. május 28., szombat · Hozzászólok

szeol_penzugyor28_gs

Bár tét nélkül léphet pályára a Pénzügyőr vendégeként a SZEOL SC az NB III utolsó előtti fordulójában, azonban van még elszámolni valója hétvégi ellenfelével szemben a szegedieknek – Beretka Péterék egy sikerrel ráadásul az utolsó puzzle-t is a helyére raknák a kirakósban. Tovább »

Labdarúgás: Kéri Tamás – a közös munka eredménye a feljutás

2016. május 23., hétfő · Hozzászólok

szeol-komlo017kf

Vasárnap délután stílusosan búcsúzott a hazai pályától a 2015/16-os szezonra a SZEOL SC: Tóth Ákos együttes idénybeli utolsó hazai meccsét 3-0-ra megnyerve bebiztosította feljutását az NB II-be. A győztesen megvívott hazai szezonzáró után Kéri Tamás értékelt portálunknak. Tovább »

Következő oldal »