Sport

Labdarúgás: pont nélkül távozott a HFC Paksról

Labdarúgás: pont nélkül távozott a HFC Paksról

2015. augusztus 9., vasárnap
Labdarúgás: pont nélkül távozott a HFC Paksról
hfc_bekescsaba13_gs

Kétgólos vereséget szenvedett a Hódmezővásárhelyi FC a Paks II. otthonában a labdarúgó NB III Közép csoport 2. fordulójában.

Nem indult jól a találkozó a vendégek szempontjából, mivel a 16. percben máris kényszerű cserét kellett végrehajtania

Bódi Attilának

:

Tóth József

arca sérült meg egy szöglet utáni ütközés következtében. A hazaiak fél óra elteltével aztán annak a

Hahn Jánosnak

a góljával szereztek vezetést, aki az NB I idei szezonjában két meccsen 96 percet játszott már, tavaly pedig összesen 22 alkalommal lépett pályára a Tolna megyei klub élvonalbeli együttesében - egy gól mellett egy asszisztot jegyezve. A vásárhelyieknek ugyanakkor összejött az egyenlítés

Fábián Imre

révén rögtön a szünet után, amit azonban

Bor Dávid

nem sokkal később ismét paksi fórrá alakított egy büntetőből. A 20 éves támadó második meccsén a harmadik találatát jegyezte a harmadosztály idei kiírásában. A kitámadó vendégek ellen az i-re a pontot a hajrában Hahn tette fel, bebiztosítva csapata első győzelmét a bajnokságban. A Hódmezővásárhely egy hét múlva hazai pályán javíthat, amikor is a Monor látogat Marton Bencéékhez.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 2. forduló:

Paksi FC II. - Hódmezővásárhelyi FC 3-1 (1-0)

Paks, Fehérvári úti sporttelep, 200 néző. Vezette: Sipos Katalin (Legeza László, Éles András).

Paks II.:

Csoknyai - Pap, Asztalos, Bagó, Varga M. (Hanol 86'), Papp, Nagy (Bognár 77'), Kiss, Hahn, Csigi (Kesztyűs 57'), Bor.

Edző:

Osztermajer Gábor.

HFC:

Kovács - Tóth J. (Brizik-Bodrogi 16'), Kökény, Komáromi, Marton B., Markovic, Varga R. (Mihálffy 83'), Faragó (Bartyik R. 75'), Tóth, Bartyik N., Fábián.

Vezetőedző:

Bódi Attila.

Gólszerzők:

Hahn (30', 89'), Bor (66' - tizenegyesből), ill. Fábián (48').

Sárga lap:

Nagy (17'), Asztalos (23'), Pap (58'), ill. Faragó (60'), Kökény (70'). Bódi Attila:

"Olyan szerepben vagyunk, amit borzasztóan nem szeretek: a szimpatikus vesztes szerepében. Egyenrangú ellenfelek mérkőzésén, egy abszolút ikszes mérkőzésen veszíteni mindig bosszantó és zavaró. Ettől függetlenül a csapattal nagyon elégedett vagyok, mert nagyon jól dolgozott mindenki. Persze, kell még fejlődnünk, meg kell tanulnunk a hazai pálya előnyeit élvező ellenfél ellen is játszani, nemcsak szépen."

Nem termett babér a HFC-nek Pakson - Bódi Attila tanítványai 3-1-re maradtak alul az atomvárosi rivális otthonában. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=558688

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. augusztus 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.