Sport

Labdarúgás: az Európa-bajnokságért játszanak a Csongrád megyeiek

Labdarúgás: az Európa-bajnokságért játszanak a Csongrád megyeiek

2014. április 30., szerda
Labdarúgás: az Európa-bajnokságért játszanak a Csongrád megyeiek
csongrad_szabolcs_megyevalogatott01_gs

A megyénk labdarúgóira épülő kelet válogatottja Telkiben csap össze a nyugat válogatottjával, hogy eldöntsék, ki induljon az amatőr Eb selejtezőjében.

Kelet-Magyarország amatőr válogatottjaként utazik telkibe a Csongrád megyeiekre épülő csapat, melynek szakvezetője

Major László

és

Tóth Ákos

, kiegészülve az északi régió amatőr válogatottjának vezetőjével,

Fecsku Istvánnal

és három játékosával. Majorék idén februárban az

Észak-Kelet Régió válogatottja elleni visszavágón

vívták ki a döntőbe jutást. A győztes részt vesz ősszel Magyarország színeiben az amatőr Európa-bajnokság – idehaza rendezendő – selejtezőcsoportjában. Az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatóságának segítségével,

Nógrádi Tibor

igazgató kíséretében már ma elindulnak a fiúk, hogy pihenten tudjanak játszani május 1-jén.

Online!

A SZEGEDma.hu fényképes galériával, élőben közvetíti majd az összecsapást május 1-én 12 órától. Tartsanak velünk!

„A Csongrád megyeiek zöme egy nappal hamarabb el tud menni, szerdán délután indulunk, Esztergomban szállunk meg, és onnan megyünk majd május 1-jén Telkibe, hogy 12 órakor megküzdjünk az Eb-részvételért. Ellenfelünk a Tolna megyei csapatok legjobbjaira épül, kemény meccsre számítok. A győztes küzdhet majd meg Izrael, Litvánia és Írország csapataival. A válogatottunk eddig sem azért nyert, mert ütőképes taktikát dolgoztak ki az edzők, hanem mert a fiúk motiváltan, harcosan, egymásért küzdve játszottak, biztos vagyok benne, hogy ez most is így lesz. Amit eddig elértek, azt csak maguknak köszönhetik a srácok” – nyilatkozta a SZEGEDma.hu-nak Major László.

Kelet-Magyarország amatőr válogatottjának kerete:

Dongó Dénes (Tisza Volán), Szabó Gergő (Tápé) – kapusok; Buzási Péter, Szilágyi Norbert, Dargó Balázs, Faragó Bence, Grünvald Attila, Beretka Péter (Tisza Volán), Marton Bence, Kökény Tamás (Hódmezővásárhely), Pócs Tamás (Tápé), Busa Bence (SZVSE), Bertók Gábor (Csongrád), Forró Attila (FK 1899 Szeged), Bitó Róbert (Dóc), Marics Gábor (Baktalórántháza), Kántor Zsolt (Ibrány), Fegyverneki Máté (Sárrétudvari).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.