Fradi-gála avatta a modern makói sportkomplexumot + FOTÓK

2017. október 8., vasárnap · 3 hozzászólás

Befejeződött Makón az Erdei Ferenc téri sportkomplexum rekonstrukciója, a 402 millió forintos – 70 százalékban TAO-támogatásból megvalósult – beruházást a Makó – FTC barátságos labdarúgó-mérkőzéssel adták át vasárnap. Tovább »

Labdarúgás: az ETO érkezik a SZEOL-hoz a Magyar Kupában

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

A MLSZ elkészítette a Magyar Kupa főtábla második fordulójának párosítását, a SZEOL-hoz az NB II-es ETO FC Győr látogat, míg az Ásotthalom a harmadosztályú Rákosmentével csap össze. Tovább »

Labdarúgás: 48. alkalommal rendezik meg a Marika-kupát

2017. július 28., péntek · Hozzászólok

marika_kupa029kf

Negyvennyolc éves tradíciót folytatnak idén a Marika-kupa megrendezésével – emelte ki Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád megyei igazgatója. A 2017/18-as futballbajnokság nyitányának aposztrofálható eseményre július 29-én kerül sor a gyálaréti sportpályán. Tovább »

Labdarúgás: Bernd Storck állja a következő két hazai vb-selejtezőn az Andorrában szurkolók jegyét

2017. június 16., péntek · 4 hozzászólás

STORCK, Bernd

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre azokat szurkolókat, akik a helyszínen tekintették meg az andorrai mérkőzést; bejelentette: ő fizeti a jegyüket. Tovább »

Labdarúgás: hibátlan kupaszerda a Csongrád megyei csapatoktól (FRISSÍTVE)

2016. szeptember 21., szerda · 3 hozzászólás

szs_labdarugas_futball_foci

Szerdán lezajlottak a labdarúgó Magyar Kupa legjobb 64 közé jutásért vívott mérkőzései, amelyeken összesen hat Csongrád megyei együttes volt érdekelt. Cikkünkben egy helyen közöljük az eredményeket!
Tovább »

Labdarúgás: a Honvédot kapta a Mórahalom a kupában, idegenbe mennek a szegedi csapatok

2016. szeptember 2., péntek · Hozzászólok

mksors-e1472805493475

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette a 2016-2017-es Magyar Kupa-évad 1. fordulójának párosítását – adta hírül pénteken az mlsz.hu.
Tovább »

Csányi: megnőtt a magyar futball presztízse

2016. július 16., szombat · Hozzászólok

Megnőtt a magyar futball presztízse Csányi Sándor szerint, aki az M4 Sportnak adott interjúban beszélt Bernd Storck szövetségi kapitány jövőjéről, a vasárnap befejeződött Európa-bajnokságon szerzett személyes élményeiről, a szurkolókról, az Eb-szereplésért kapott pénz elosztásáról, valamint a közelgő világbajnoki selejtezősorozatról is. Tovább »

Euro 2016: az Eb-szereplésért járó pénz harmadát fejlesztésre fordítja az MLSZ

2016. július 12., kedd · Hozzászólok

Dzsudzsák Balázs

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a sikeres Európa-bajnoki szereplésnek köszönhető bevétel nagyjából egyharmadát fejlesztésekre, utánpótlásra költi majd – jelentette ki Gudra Tamás, az MLSZ gazdasági igazgatója a Sport TV Mai Helyzet című műsorában.
Tovább »

Hideg sör, hideg fej. Fenyegeti veszély az Eb (magyar) szurkolóit?

2016. június 10., péntek · Egy hozzászólás

Eb-pótselejtezõ - Magyarország-Norvégia


Terrorfenyegetettség, tüntetések, utcai balhék, árvizek – s mindezek pár nappal a labdarúgó-Eb kezdete előtt. Biztonsági szakértőt és MLSZ-igazgatót kérdeztünk a franciaországi helyzetről.
Tovább »

Hátország: hét Csongrád megyei játékos került be az U14-es regionális válogatottba

2016. június 7., kedd · Hozzászólok

u13_as_csongrad_megyei_valogatott

Május 23-án Kecskeméten lépett pályára az U13-as Csongrád megyei labdarúgó-válogatott, amely négy másik megye csapataival mérte össze tudását.
Tovább »

Hátország: a regionális válogatott ajtaján kopogtatnak az U14-es Csongrád megyei labdarúgók

2016. május 22., vasárnap · Hozzászólok

u14_megyei_valogatott

Kedden Kecskeméten lépett pályára az U14-es Csongrád megyei labdarúgó-válogatott, négy másik megye csapataival egyetemben. A torna az első lépcsőfok volt a fiatalok számára az U15-ös nemzeti együttes felé vezető úton.
Tovább »

Orbán: példátlan összefogás van Magyarországon a sportért, a futballért

2016. május 3., kedd · 6 hozzászólás

Orbán Viktor

Az elmúlt évtizedek kilátástalansága után napjainkban példátlan összefogás van Magyarországon, hogy a sport és a futball ismét lábra kapjon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 40. kongresszusának hétfő esti megnyitóján, a budapesti Várkert Bazárban.
Tovább »

Labdarúgás – Storck: fontos, hogy lássuk, hol tartunk

2016. március 21., hétfő · Hozzászólok

STORCK, Bernd

A magyar labdarúgó-válogatott játékosai Bernd Storck szövetségi kapitánnyal egyetértenek abban, hogy jó lenne győzni szombaton a horvátok elleni felkészülési mérkőzésen, de a legfontosabbnak mindannyian azt tartják, hogy lássák, hol tartanak egy nemzetközi élcsapattal szemben – derült ki a telki edzőközpontban tartott hétfői sajtótájékoztatón.
Tovább »

A MOL több mint kétmilliárd forinttal támogatja az MLSZ-t

2016. január 13., szerda · Egy hozzászólás

Hernádi Zsolt; Csányi Sándor

Hernádi Zsolt, a MOL-csoport elnök-vezérigazgatója és Csányi Sándor MLSZ-elnök szerdai közös sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a cég a társasági nyereségadón (TAO) keresztül 2 milliárd forinttal segíti a magyar labdarúgást, ebből az összegből folytatódhat majd a többi között az utánpótlás és az infrastruktúra fejlesztése. A MOL ezen kívül 285 millió forint szabadon felhasználható támogatást nyújt az MLSZ-nek.
Tovább »

Labdarúgás: 76 futballpályát hitelesítettek Csongrád megyében

2015. augusztus 19., szerda · 8 hozzászólás

sorsolas1_gs

“Összességében elmondható, Csongrád megye pálya- és infrastrukturális rendszere fejlődik” – összegezte az idei pályahitelesítési ellenőrzés tapasztalatait Molnár János, az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatóság Biztonsági és Technikai Bizottságának vezetője az igazgatóság szerdai sajtótájékoztatóján.
Tovább »

Muszbek: még nem jelentkeznek a magyar labdarúgás irányváltásának hatásai

2015. július 6., hétfő · Hozzászólok

Muszbek Mihály elemzése a magyar labdarúgásról

Muszbek Mihály sportközgazdász szerint a magyar labdarúgásban történt pozitív irányváltás, de a 2014-es év, illetve a 2014/15-ös szezon számai nem tükrözik ezt a változást, mert például összességében az OTP Bank Liga sportvállalkozásainak gazdasági folyamatai változatlanul rossz irányba mennek.
Tovább »

Újabb műfüves futballpályával gazdagodott Csongrád megye + FOTÓK

2015. június 20., szombat · 2 hozzászólás

csengele_mufuves_palya_atado22_gs

Szombaton Csengelén avatták fel a 20×40 méteres, villanyvilágítással ellátott pályát, mely széles összefogással, hittel és akarattal jött létre a település gyöngyszemeként. Tovább »

Labdarúgás: visszatérők Dárdai keretében a litvánok és a finnek ellen

2015. május 22., péntek · Hozzászólok

Dárdai Pál

Egy-két kivételtől eltekintve a görögök ellen legutóbb szerepelt csapatra épít Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki pénteken kijelölte keretét a litvánok elleni barátságos mérkőzésre, valamint a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőre.
Tovább »

Dárdainak két évre szóló szerződést ajánlhat a Hertha BSC

2015. április 7., kedd · Hozzászólok

Dárdai Pál

Két évre szóló és hat számjegyű összeget tartalmazó vezetőedzői szerződést ajánlhat a Hertha BSC Dárdai Pálnak, ha a csapatnak sikerül a bennmaradás a német labdarúgó-bajnokság élvonalában a megbízott trénerként dolgozó magyar szakember vezetésével – írta kedden a Bild és a BZ című német lap.
Tovább »

Labdarúgás: erőnléti edző lesz a nemrég visszavonult Bubori Kornél

2015. január 24., szombat · 2 hozzászólás

galameccs_032mj_bubori_k

Az MLSZ által meghozott edzőképzésbeli változások egyik része, hogy a szövetség elindítja a labdarúgó erőnléti edzőképzést. Az első tanfolyam 2014 őszén indult, amelyen Csongrád megyéből mások mellett Bubori Kornél is részt vesz, akit az eddigi tapasztalatokról kérdeztünk. Tovább »

Csank János: Dárdai Pál hiteles és határozott fickó

2014. december 17., szerda · Hozzászólok

pest_baz_megye37_gs

A pótselejtezőt lutrinak tartja, az egykor szebb napokat is megélt Vácot pedig visszavezetné az NB II-be – Csank Jánossal, a honi labdarúgás közismert szakemberével beszélgettünk a múlt hétvégén Makón.
Tovább »

Műfűre cserélnék a szakadt betont a Hattyason

2014. december 13., szombat · 4 hozzászólás

focipalya01_kf

Felújítaná régi, betonnal borított focipályáit a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Sportközpont. A Hattyas sori létesítményben eltervezett rekonstrukció teljes összege elérné az 55 millió forintot.
Tovább »

Következő oldal »