Egyetem

Hosszabbítás! Még mindig van esélyed ösztöndíjakra!

Hosszabbítás! Még mindig van esélyed ösztöndíjakra!

2013. március 11., hétfő
Hosszabbítás! Még mindig van esélyed ösztöndíjakra!

Március 14. 12 óráig meghosszabbította az SZTE Tehetségpont Kiválósági lista és Talent-ösztöndíjpályázatainak beadási határidejét.

Mint korábban megírtuk

, jó képességű és kiemelkedő szakmai teljesítményű, valamint a sportoló vagy művészeti tevékenységet folytató hallgatók pályázatait várja az SZTE Tehetségpont Kiválósági lista programjába. A nevezők idén is arany-, ezüst- és bronzfokozatú minősítést szerezhetnek, és hozzájuk kapcsolódó ösztöndíjakat nyerhetnek el. 2013-ban a hagyományos – alap-, mester- és osztatlan, doktori képzésben résztvevőknek, valamint a sportolóknak és művészeknek meghirdetett – kategóriák mellett Pro Talentis Vállalati Ösztöndíj-programot is indítanak. A Pro Talentis Alapítvány díjait vállalati támogatás segítségével nyújtja. Így többek között az EGIS gyógyszergyár felajánlása révén gyógyszerész-, a Printker segítségével jogász-, a Sole-Mizo támogatásával pedig mérnökhallgatókat részesítenek ösztöndíjban. Szintén újdonságként – az egyetemi sajtó kettős jubileuma alkalmából – az SZTE Média Centrum kezdeményezésére, egy kommunikációval foglalkozó hallgató gyakornok Egyetemi Sajtóért Pro Talentis Ösztöndíjban részesülhet. Az Egyetemi Sajtóért Pro Talentis Ösztöndíj és egy vállalati támogatás határideje továbbra is március 26. A korábbi évek hagyományainak megfelelően a Szent-Györgyi Albert-ösztöndíjat és az Esélyegyenlőségi Talent-ösztöndíjat is most lehet pályázni.

További részletek a Tehetségpont honlapján!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.