Közélet

Nemzeti konzultáció - Országjárásba kezd a Fidesz

Nemzeti konzultáció - Országjárásba kezd a Fidesz

2017. október 12., csütörtök
Nemzeti konzultáció - Országjárásba kezd a Fidesz

Országjárásba kezd a Fidesz ezen a héten, hogy ezzel is elősegítse a nemzeti konzultáció sikerét - mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója csütörtökön az MTI-nek.

November 19-ig minden választókerületben, összesen több mint 200 helyszínen terveznek fórumot tartani Védjük meg Magyarországot! címmel. Az országjárásban részt vesznek a kormány tagjai, a Fidesz vezető politikusai, országgyűlési képviselői, választókerületi elnökei - közölte. "Célunk az, hogy minél több emberrel közvetlenül is eszmét cseréljünk a bevándorlás kérdéséről és a Soros-tervről, amely fenyegeti hazánkat, amely veszélyt jelent Magyarországra" - fogalmazott Hidvéghi Balázs. A Fidesz azt szeretné, hogy minél többen vegyenek részt a nemzeti konzultációban, és mondjanak véleményt a "Soros-tervről" - tette hozzá a kommunikációs igazgató. https://www.youtube.com/watch?v=YufyDAKLhF4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.