Fidesz: az EP megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását

2017. október 20., péntek · Hozzászólok

A Fidesz szerint az Európai Parlament (EP) megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását – értékelte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján a Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) előző napi döntését. Tovább »

Tájékoztatási akció indul a nemzeti konzultációról

2017. október 10., kedd · 2 hozzászólás

A Fidesz országos tájékoztatási akcióba kezdett a “Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáción való részvétel támogatása érdekében – közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden budapesti sajtótájékoztatón. Tovább »

Czeglédy Csaba is Ausztriában rejtegette a vagyonát – mondta a Fidesz

2017. október 4., szerda · 3 hozzászólás

Czeglédy Csaba szombathelyi MSZP-s közgyűlési képviselő, a szocialisták ügyvédje ugyanúgy Ausztriában rejtegette a vagyont, “mint elődje”, Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, a párt egykori elnökhelyettese – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten. Tovább »

Fidesz: Európában állandósult a terrorveszély

2017. szeptember 11., hétfő · Hozzászólok

Ahol a tömeges bevándorlás megjelent Európában, ott azzal együtt a terrorizmus is megjelent, a kontinensen állandósult a terrorveszély – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Tájékoztató kampányt indít a Fidesz a nyugdíjasok informálására Vona Gábor szavairól

2017. augusztus 21., hétfő · 9 hozzászólás

Vona Gábor

Telefonos és e-mailes tájékoztató kampányt indít hétfőn a Fidesz, hogy informálja a nyugdíjasokat arról, milyen megengedhetetlen kifejezéseket, sértő jelzőket használt a magyar nyugdíjasokra Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Tovább »

Fidesz: visszautasítjuk a Soros-terv balliberális támogatóinak támadásait (FRISSÍTVE)

2017. augusztus 1., kedd · 3 hozzászólás

soros_gyorgy_mti

A Fidesz a leghatározottabban visszautasítja azokat a Magyarországgal kapcsolatos durva kijelentéseket és fenyegetéseket, amelyeket a “Soros-terv” nyugat-európai balliberális támogatói, Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölt és Christian Kern osztrák szociáldemokrata kancellár tett az elmúlt napokban – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Fidesz: az MSZP és a DK számoljon el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel!

2017. július 20., csütörtök · 15 hozzászólás

Czeglédy Csaba

A Fidesz ismét felszólítja az MSZP-t és a DK-t: számoljanak el a diákoktól és az államtól ellopott pénzzel a Czeglédy-ügyben, ahelyett, hogy a fiatalokat átvágó, adócsaló ügyvéd mögé állnak. Tovább »

Fidesz: Nem az európai menekültügyi ügynökségre

2017. július 3., hétfő · Egy hozzászólás

A Fidesz a leghatározottabban visszautasítja a Magyarország elleni nyomásgyakorlást bevándorlásügyben és elveti a tervezett európai bevándorlási ügynökség létrehozását és szerepkörét – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Hidvéghi Balázs: a kormány nem enged a bevándorlás kérdésében

2017. június 11., vasárnap · Hozzászólok

migransok_0916_csutortok40_gs

A csaták erősödésére lehet számítani Brüsszellel, erőltetik a “bukott” letelepítési politikát, a kormány azonban nem enged, elmegy a falig ezekben a kérdésekben – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Tovább »

Fidesz: a baloldal veszélyt jelent a magyar emberek biztonságára

2017. június 8., csütörtök · 35 hozzászólás

Gyurcsány Ferenc

A baloldal pártjai, az MSZP és a DK konkrét veszélyt jelentenek Magyarország és a magyar emberek biztonságára, mert a Soros György-féle terv végrehajtására készülnek a bevándorlás kérdésében – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Fidesz: az ellenzék tegye félre hatalmi érdekeit, és támogassa a büdzsét!

2017. május 4., csütörtök · Egy hozzászólás

A Fidesz kommunikációs igazgatója arra szólította fel az ellenzéket, hogy tegye félre “kicsinyes, rövid távú politikai, hatalmi érdekeit”, és támogassa a 2018-as költségvetési törvényjavaslatot, amely a munkából élők költségvetése. Tovább »

Fidesz: Botka és az MSZP tisztázza, mi a szerepe a Szeviépnél eltűnt milliárdok ügyében!

2017. március 8., szerda · 38 hozzászólás

szeviep01_gs

A Fidesz felszólítja Botka Lászlót, Szeged MSZP-s polgármesterét, illetve a szocialistákat, hogy tisztázzák, milyen szerepük volt a Szeviép építőipari cég sötét korrupciót sejtető ügyében – jelentette ki a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. Tovább »