Tuzson: a migráció céltáblájának közepébe helyezték Magyarországot

2017. október 21., szombat · Hozzászólok

A Európai Unió szakbizottságának javaslata a migráció céltáblájának középpontjába helyezi Magyarországot – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Tuzson Bence kiemelte: most még fontosabbá vált a nemzeti konzultáció. Tovább »

Bánki Erik Szegeden: Amerika miatt erőlteti a migrációt Soros

2017. október 20., péntek · 13 hozzászólás

Soros György célja, hogy Európa egy gyenge, erőtlen, vízum nélküli ország legyen, ami által megerősödhet az amerikai gazdaság – mondta Bánki Erik, a parlament gazdasági bizottságának elnöke csütörtökön Szegeden, a nemzeti konzultációs fórumán. Tovább »

Rétvári: magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk

2017. október 17., kedd · Hozzászólok

Mi magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk, ezért indítottuk el a nemzeti konzultációt, hiszen a “Soros-terv” végrehajtása vagy végre nem hajtása Európa és Magyarország számára a legfontosabb kérdés ma – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Nagykanizsán. Tovább »

„Ez csak álvita a Helsinki Bizottság részéről”

2017. október 17., kedd · 2 hozzászólás

A Helsinki Bizottság beperelte a Miniszterelnöki Kabinetirodát a nemzeti konzultációval kapcsolatban jó hírnév megsértése miatt. Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint ugyanakkor ez csak álvita, a jogszabályok elég világosak ebben a kérdésben – írja a hirado.hu. Tovább »

Bakondi: romlott az európai belbiztonsági helyzet az elmúlt években

2017. október 12., csütörtök · Hozzászólok

Radikálisan romlott a belbiztonsági helyzet az elmúlt két és fél évben Európa-szerte, ezzel szemben Magyarországon mind a nemzet-, mind a közbiztonság javult – jelentette ki Bakondi György a “Soros-tervről” indított nemzeti konzultációs lakossági fórumon a Békés megyei Gyomaendrődön szerdán. Tovább »

Tájékoztatási akció indul a nemzeti konzultációról

2017. október 10., kedd · 2 hozzászólás

A Fidesz országos tájékoztatási akcióba kezdett a “Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáción való részvétel támogatása érdekében – közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden budapesti sajtótájékoztatón. Tovább »

Dömötör: a támadások igazolják a nemzeti konzultációt

2017. október 10., kedd · Egy hozzászólás

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a nemzeti konzultációt érő támadások “hőfoka” és intenzitása önmagában is igazolja, hogy fajsúlyos kérdésekről van szó, amelyek jelentősége messze túlmutat az elkövetkező pár hónapon. Tovább »

Október 9-től indul a vidéki Soros-konzultáció

2017. október 7., szombat · 2 hozzászólás

A héten megkezdődött a nemzeti konzultáció leveleinek postai kiszállítása, a kérdéseket elsőként Budapesten kapják meg a választók, a vidéki kiszállítás október második hetében indul – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Kövér: A Fideszt hidegen hagyja a baloldali Muppet Show

2017. október 7., szombat · 6 hozzászólás

Kövér László szerint további egy, vagy akár még egy kormányzati ciklusra van szükség az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt követően elindított intézkedések, programok megerősítéséhez. Az Országgyűlés elnöke erről a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjúban beszélt. Tovább »

Tuzson: harc lesz Brüsszellel a “Soros-terv” lesöpréséért

2017. október 7., szombat · 3 hozzászólás

Harc lesz Brüsszellel, a hosszú távú küzdelem célja, hogy a “Soros-tervet le lehessen most már söpörni az asztalról” – jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Tovább »

Ezek lesznek a nemzeti konzultáció kérdései

2017. szeptember 28., csütörtök · 14 hozzászólás

A konzultáció minden pontjához részletes magyarázatot ad a kormány. Ez a korábbi konzultációk alkalmával nem volt jellemző, de azt szeretnék, ha a polgárok minél nagyobb rálátással rendelkeznének Soros György tevékenységéről, kijelentéseiről és migrációt illető terveiről. Tovább »

Tuzson: a magyar kormány elutasítja a Soros-tervet

2017. szeptember 27., szerda · Hozzászólok

A magyar kormány élesen és határozottan elutasítja a Soros-terv minden pontját, továbbra sem támogatja, hogy évente egymillió migránst engedjenek be Európába, ellenzi a határkerítés lebontását, a migránsoknak szánt 9 millió forintos segélyt, a kötelező kvótát, és visszautasítja a közép-európai országok megbüntetését is – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdai sajtótájékoztatóján. Tovább »

Kovács Zoltán: az EU büntetheti a Soros-tervet elutasító országokat

2017. szeptember 26., kedd · Hozzászólok

Az Európai Bizottság a rémisztgetésen, fenyegetésen és politikai zsaroláson túl konkrét büntetést is kilátásba helyezett azoknak az országoknak, amelyek nem hajlandóak részt venni a Soros-terv végrehajtásában – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Tovább »

Kósa: a kormány minél előbb indítsa el a konzultációt a Soros-tervről!

2017. szeptember 26., kedd · Hozzászólok

A Fidesz-frakció arra kéri a kormányt, hogy a lehető leggyorsabban indítsa el a betelepítési kvótával és a “Soros-tervvel” összefüggő nemzeti konzultációt – mondta Kósa Lajos kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Tovább »

Kontrát: a “Soros-tervnek” része a határzár lebontása

2017. szeptember 25., hétfő · 4 hozzászólás

Soros György tervének része a határzár lebontása, a kormány azonban kitart a határzár mellett, és arra kéri az embereket, mondják el véleményüket erről a nemzeti konzultációban – mondta a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Hét kérdéskör szerepel majd a nemzeti konzultációs íven

2017. szeptember 24., vasárnap · Hozzászólok

Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Tovább »

Völner: Soros 2015-ben vázolta fel tervét

2017. szeptember 23., szombat · Hozzászólok

Soros György milliárdos spekuláns 2015 júliusában a Financial Timesban vázolta fel elképzeléseit, amelyek szerint az uniónak évente egymillió bevándorlót kell befogadnia és egy állandó, kötelező mechanizmus révén kell szétosztania a tagállamok között – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Tuzson: a bevándorlás kérdése nemzeti ügy

2017. szeptember 23., szombat · 2 hozzászólás

A bevándorlás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, amely évtizedekre meghatározza egy ország sorsát, ezért kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a “Soros-tervről” hamarosan meginduló nemzeti konzultáción – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán pénteken. Tovább »

A “Soros-terv” fejenként 9 milliót adna a migránsok integrációjára

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

Soros György terve alapján két év alatt összességében 30 ezer euróval, vagyis mintegy 9 millió forinttal kellene segíteni fejenként az illegális migránsok integrációját – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Tovább »

Gulyás: szilárd támogatottságot szeretnénk

2017. szeptember 17., vasárnap · Hozzászólok

A héten bejelentett nemzeti konzultációval a Fidesz-frakció azt szeretné, hogy szilárd támogatottsága legyen a kormány bevándorláspolitikájának, mivel az Európai Bizottsággal erről folytatott vitának meghatározó a jelentősége – mondta Gulyás Gergely, a párt megválasztott frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Tovább »

Mráz Ágoston Sámuel: a migránskérdés pártállástól függetlenül fontos téma

2017. szeptember 15., péntek · Hozzászólok

A Nézőpont Csoport vezérigazgatója, Mráz Ágoston Sámuel szerint a migránskérdés olyan téma, amely pártállástól, korcsoporttól függetlenül fontosnak számít az országban, ezért is indokolt az újabb nemzeti konzultáció. Tovább »

Fidesz: a Soros-terv egész Európát is veszélyezteti

2017. szeptember 14., csütörtök · Hozzászólok

A kormánypárti képviselőcsoport kihelyezett ülésén azért kérte a kormányt, hogy tartson nemzeti konzultációt a “Soros-tervről”, mert az egész Európát és benne Magyarországot is veszélyezteti – mondta Halász János, a Fidesz frakciószóvivője csütörtöki velencei sajtótájékoztatóján, emlékeztetve a kvótaperben született európai bírósági döntésre, amely “megnyitotta az ajtót a Soros-terv végrehajtása előtt”. Tovább »

Tuzson: Magyarországot meg kell tartani olyannak, amilyen

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

A nemzeti konzultáció során az emberek döntő többsége egyetértett azzal az alapvető kérdéssel, hogy védjük meg Magyarországot: maradjon meg olyannak, amilyen – mondta az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, hozzátéve: erre kell építeni a következő évek politikáját is. Tovább »

Orbán Viktor: nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén (FRISSÍTVE)

2017. június 27., kedd · 9 hozzászólás

Orbán Viktor

Nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-frakciónak a nemzeti konzultációt kísérő “Álljunk ki Magyarországért!” című országjáró rendezvénysorozata keddi záróeseményén, Budapesten. A Blogstar.hu-nak köszönhetően az élő közvetítést cikkünk alján olvashatja. Tovább »

Dömötör: elsöprő többség erősítette meg a kormány álláspontját

2017. június 26., hétfő · 5 hozzászólás

EP-választás - Fidesz - Dömötör Csaba sajtótájékoztatój

A nemzeti konzultáció mind a hat kérdésében elsöprő többség, 99 százalék erősítette meg a kormány álláspontját, amelynek lényege az ország szuverenitásának védelme – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Németh Szilárd: a nemzeti konzultáció világossá tette a civiltörvény létjogosultságát

2017. június 15., csütörtök · Hozzászólok

nemeth-szilard-mti

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint a nemzeti konzultáció világossá tette a civil törvény létjogosultságát, a kérdéssort visszaküldő 1,7 millió ember 99 százaléka egyhangúlag támogatta, hogy kiderüljön, mely civil szervezetek kapnak pénzt külföldről. Tovább »

Orbán: amíg én vagyok a miniszterelnök, addig áll a kerítés a déli határon

2017. június 12., hétfő · 27 hozzászólás

Orbán Viktor

Magyar Magyarországot és európai Európát akarunk” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt a parlamentben, ahol a lezárult nemzeti konzultációról adott számot, amelyet az eddigi legsikeresebbnek nevezett. Tovább »

Következő oldal »