Nézőpont: az ellenzéki szimpatizánsok fele is Orbán Viktor újraválasztására számít

2017. október 22., vasárnap · 3 hozzászólás

Az ellenzéki szimpatizánsok fele is Orbán Viktor újraválasztására számít, mivel a gazdasági mutatók kiemelkedőek, az ellenzéki oldalon pedig nincs valós, jobb teljesítményt felmutatni képes alternatíva – mondta Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatornán vasárnap. Tovább »

A Fidesz nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba

2017. október 21., szombat · 2 hozzászólás

A Fidesz mindaddig nem támogatja az ukrán kormánypárt felvételét az Európai Néppártba, amíg az ukrán oktatási törvény módosításával nem válik lehetővé a kisebbségi nyelvű oktatás lehetősége az óvodától az egyetemig – jelentette be Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Fidesz: az EP megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását

2017. október 20., péntek · Hozzászólok

A Fidesz szerint az Európai Parlament (EP) megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását – értékelte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján a Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) előző napi döntését. Tovább »

Fidesz: ha az ellenzéken múlna, a bérek sem nőnének

2017. október 19., csütörtök · Hozzászólok

Ha az ellenzéki pártokon múlna, a bérek sem nőnének, hiszen sorra nemmel szavaztak a béremelésekre és az adócsökkentésekre – mondta Puskás Imre, a Fidesz szóvivője csütörtökön az MTI-nek, reagálva a Központi Statisztikai Hivatal friss adataira, amelyek szerint augusztusban 13,2 százalékkal nőttek a keresetek. Tovább »

Fidesz-MSZP tévévita: a kerítés állni fog

2017. október 13., péntek · 8 hozzászólás

Kerítésre szükség van, amíg tart a migránsválság – így vélekedett a Fidesz és az MSZP parlamenti frakcióvezetője is az RTL Klub Magyarul Balóval című vitaműsorának csütörtökön késő esti adásában. Tovább »

Tájékoztatási akció indul a nemzeti konzultációról

2017. október 10., kedd · 2 hozzászólás

A Fidesz országos tájékoztatási akcióba kezdett a “Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáción való részvétel támogatása érdekében – közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden budapesti sajtótájékoztatón. Tovább »

Gulyás: aki elhiszi, hogy megnyerte a választást, el fogja bukni

2017. október 9., hétfő · Hozzászólok

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint a kormánypártoknak nem szabad elhinniük, hogy előre megnyerték a jövő évi parlamenti választást. Véleménye szerint semmilyen jel nem mutat arra, hogy Botka László visszalépése az MSZP miniszterelnök-jelölti tisztségétől a centrális erőtér végét jelentené. A fideszes politikus elképzelhetőnek tart valamiféle együttműködést, koordinált kampányt a baloldal és a Jobbik között a választáson, de az szerinte semmiképp nem lesz formális szövetség. Tovább »

Kövér: A Fideszt hidegen hagyja a baloldali Muppet Show

2017. október 7., szombat · 6 hozzászólás

Kövér László szerint további egy, vagy akár még egy kormányzati ciklusra van szükség az ország sorsát hosszú távon meghatározó, a morális és gazdasági rendbetételt követően elindított intézkedések, programok megerősítéséhez. Az Országgyűlés elnöke erről a Magyar Hírlap szombati számában megjelent interjúban beszélt. Tovább »

B. Nagy László: a kormány növeli a nyugdíjak vásárlóértékét + FOTÓK

2017. október 6., péntek · Hozzászólok

Eljutottunk oda, hogy már nem csak megtartani, hanem emelni is tudjuk az idősek életszínvonalát – jelentette ki B. Nagy László pénteken Domaszéken. Az Idősek Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen a térség országgyűlési képviselője arról is beszélt, hogy ha az ország a jelenlegi úton halad, akkor kellemes öregkort tud biztosítani a nyugdíjasoknak. Tovább »

Czeglédy Csaba is Ausztriában rejtegette a vagyonát – mondta a Fidesz

2017. október 4., szerda · 3 hozzászólás

Czeglédy Csaba szombathelyi MSZP-s közgyűlési képviselő, a szocialisták ügyvédje ugyanúgy Ausztriában rejtegette a vagyont, “mint elődje”, Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő, a párt egykori elnökhelyettese – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten. Tovább »

Egymillió új szavazót ígért Botka az MSZP-nek, de ez a terve is megbukott

2017. október 4., szerda · 14 hozzászólás

Amikor 2016-ban Botka László bejelentkezett az MSZP miniszterelnök-jelöltségéért, egymillió új szavazót ígért az MSZP-nek. Ahogy a miniszterelnöki terveinek, ennek is kudarc lett a vége. Sőt, miniszterelnök-jelöltségének végére az MSZP támogatottsága a korábbiak felére zuhant, és ismét megelőzi a Jobbik az MSZP-t. A SzegedMa különböző közvélemény-kutatási adatokkal bizonyítja, hogy Botka László baloldali politikai vezetőként is megbukott, és sikertelensége a szakadék szélére sodorta a baloldal legnagyobb pártját. Botka László belebukott szegedi botrányaiba és személyes kudarca mélypontra taszította az MSZP-t. Tovább »

Nagyot esett a Jobbik, történelmi mélységben az MSZP

2017. szeptember 27., szerda · 5 hozzászólás

Óriási fölénnyel vezet a Fidesz az ellenzéki pártok előtt, miközben az MSZP támogatottsági történelmi mélyponton van – derült ki a Medián legfrissebb felméréséből. A Simicska Lajos által felvásárolt Jobbik is öt százalékpontot vesztett az intézet júniusi felmérése óta – írta meg az Origo. Tovább »

Kósa: a kormány minél előbb indítsa el a konzultációt a Soros-tervről!

2017. szeptember 26., kedd · Hozzászólok

A Fidesz-frakció arra kéri a kormányt, hogy a lehető leggyorsabban indítsa el a betelepítési kvótával és a “Soros-tervvel” összefüggő nemzeti konzultációt – mondta Kósa Lajos kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Tovább »

Fidesz: az ellenzék csak sértegetni és kihasználni tudja a nyugdíjasokat

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

Az ellenzék csak sértegetni és kihasználni tudja a nyugdíjasokat – így reagált a Fidesz-frakció pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében arra, hogy a nap folyamán a Jobbik sajtótájékoztatón, a Demokratikus Koalíció (DK) pedig közleményben foglalkozott a nyugdíjasok helyzetével. Tovább »

„Igazságos választási rendszer márpedig nincs”

2017. szeptember 22., péntek · 2 hozzászólás

Népes közönség előtt tartott kerekasztal-beszélgetést az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban Mráz Ágoston Sámuel, Fábián György és Löffler Tibor. Mindhárom politológus egyetértett egy kérdésben: igazságos választási rendszer nincs! Tovább »

Gulyás: indokolt az elévülési idő meghosszabbítása a korrupciós bűncselekmények esetében

2017. szeptember 17., vasárnap · Hozzászólok

A Fidesz is indokoltnak tartja az elévülési idő meghosszabbítását a korrupcióval összefüggő bűncselekmények esetében, ehhez nincs szükség aláírást gyűjteni népszavazáshoz – mondta az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke vasárnap az MTI-nek. Tovább »

Közösségi napot tartottak Újszentivánon a helyi Fidesz szervezésében+ FOTÓK

2017. szeptember 17., vasárnap · Hozzászólok

Hangulatos közösségi nappal kedveskedett az újszentiváni Fidesz-csoport a település lakosainak. Tóth Zoltán, a település Fidesz-csoportjának nemrégiben újraválasztott elnöke hangsúlyozta: napjainkban különösen is komoly aktualitása van az összetartásnak és közösségünk összekapaszkodásának. Tovább »

Megválasztották Gulyás Gergelyt a Fidesz-frakció vezetőjének (FRISSÍTVE)

2017. szeptember 14., csütörtök · 2 hozzászólás

Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a “Soros-tervről”, ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy bonyolítson le egy nemzeti konzultációt róla – közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján, Velencén, a háromnapos Fidesz-KDNP-frakcióülés helyszínén. Tovább »

Molnár Áron: A józan ész döntött Algyőn!

2017. szeptember 14., csütörtök · Egy hozzászólás

Elsöprő győzelmet aratott az időközi választáson Molnár Áron és csapata, mely eredménnyel kapcsolatban a polgármester azt hangsúlyozta, nagyon jó érzés számára, hogy ilyen arányban támogatták az algyőiek, és nem dőltek be az ellene folytatott lejárató kampánynak. Tovább »

Következő oldal »