Fidesz: Brüsszel felgyorsítaná a migránsok családegyesítését

2017. október 22., vasárnap · Hozzászólok

Brüsszel megkönnyítené és felgyorsítaná a migránsok családegyesítését, hogy minél hamarabb végre lehessen hajtani Soros György üzletember “tervét”, évente egymillió bevándorló Európába telepítését – jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Fidesz: az EP megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását

2017. október 20., péntek · Hozzászólok

A Fidesz szerint az Európai Parlament (EP) megkezdte a “Soros-terv” végrehajtását – értékelte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján a Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) előző napi döntését. Tovább »

Lázár: biztosítottak a “Soros-terv” anyagi feltételei (FRISSÍTVE)

2017. október 19., csütörtök · 2 hozzászólás

Biztosítva vannak a “Soros-terv” anyagi feltételei, miután Soros György a vagyona egy jelentős részét, mintegy 18 milliárd dollárt, az alapítványai rendelkezésére bocsátotta – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Szakértő: a migrációt támogatják Soros barátai Brüsszelben

2017. október 19., csütörtök · Hozzászólok

A “Soros baráti listáján” szereplő uniós képviselők azon dolgoznak, hogy összemossák a menekülteket, illegális bevándorlókat, gazdasági migránsokat: “mindegy, csak jöjjenek!” – fogalmazott az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön. Tovább »

Rétvári: magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk

2017. október 17., kedd · Hozzászólok

Mi magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk, ezért indítottuk el a nemzeti konzultációt, hiszen a “Soros-terv” végrehajtása vagy végre nem hajtása Európa és Magyarország számára a legfontosabb kérdés ma – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Nagykanizsán. Tovább »

Bakondi: romlott az európai belbiztonsági helyzet az elmúlt években

2017. október 12., csütörtök · Hozzászólok

Radikálisan romlott a belbiztonsági helyzet az elmúlt két és fél évben Európa-szerte, ezzel szemben Magyarországon mind a nemzet-, mind a közbiztonság javult – jelentette ki Bakondi György a “Soros-tervről” indított nemzeti konzultációs lakossági fórumon a Békés megyei Gyomaendrődön szerdán. Tovább »

Tájékoztatási akció indul a nemzeti konzultációról

2017. október 10., kedd · 2 hozzászólás

A Fidesz országos tájékoztatási akcióba kezdett a “Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáción való részvétel támogatása érdekében – közölte a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden budapesti sajtótájékoztatón. Tovább »

Dömötör: a támadások igazolják a nemzeti konzultációt

2017. október 10., kedd · Egy hozzászólás

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a nemzeti konzultációt érő támadások “hőfoka” és intenzitása önmagában is igazolja, hogy fajsúlyos kérdésekről van szó, amelyek jelentősége messze túlmutat az elkövetkező pár hónapon. Tovább »

Semjén: Navracsicsnak tudnia kell, hogy kollégái Soros zsebében vannak

2017. október 8., vasárnap · 4 hozzászólás

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is “nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is”. Tovább »

Október 9-től indul a vidéki Soros-konzultáció

2017. október 7., szombat · 2 hozzászólás

A héten megkezdődött a nemzeti konzultáció leveleinek postai kiszállítása, a kérdéseket elsőként Budapesten kapják meg a választók, a vidéki kiszállítás október második hetében indul – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Tuzson: harc lesz Brüsszellel a “Soros-terv” lesöpréséért

2017. október 7., szombat · 3 hozzászólás

Harc lesz Brüsszellel, a hosszú távú küzdelem célja, hogy a “Soros-tervet le lehessen most már söpörni az asztalról” – jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában. Tovább »

Lengyel sajtó: Soros György támogatta a kormányellenes lengyelországi feminista akciókat

2017. október 3., kedd · Egy hozzászólás

A lengyelországi abortusztörvény esetleges szigorítása ellen tiltakozó tavalyi kormányellenes menetek nem spontán módon szerveződtek, kezdeményezőik mintegy 72 millió forintnak megfelelő összeget kaptak külföldről, mindenekelőtt a Soros György amerikai milliárdos támogatta alapítványoktól – jelentette a keddi lengyel sajtó. Tovább »

Tuzson: a “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat

2017. szeptember 28., csütörtök · 2 hozzászólás

Azért fontos kikérni az emberek véleményét a “Soros-tervről”, mert annak elemei folyamatosan épülnek be az európai politikába, és a “Soros-terv” brüsszeli tervvé válhat – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorában. Tovább »

Ezek lesznek a nemzeti konzultáció kérdései

2017. szeptember 28., csütörtök · 14 hozzászólás

A konzultáció minden pontjához részletes magyarázatot ad a kormány. Ez a korábbi konzultációk alkalmával nem volt jellemző, de azt szeretnék, ha a polgárok minél nagyobb rálátással rendelkeznének Soros György tevékenységéről, kijelentéseiről és migrációt illető terveiről. Tovább »

Tuzson: a magyar kormány elutasítja a Soros-tervet

2017. szeptember 27., szerda · Hozzászólok

A magyar kormány élesen és határozottan elutasítja a Soros-terv minden pontját, továbbra sem támogatja, hogy évente egymillió migránst engedjenek be Európába, ellenzi a határkerítés lebontását, a migránsoknak szánt 9 millió forintos segélyt, a kötelező kvótát, és visszautasítja a közép-európai országok megbüntetését is – mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdai sajtótájékoztatóján. Tovább »

Völner: Brüsszel a “Soros-terv” szerint halad

2017. szeptember 26., kedd · Hozzászólok

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárának elmondása szerint Brüsszel a “Soros-terv” szerint halad, holott a milliárdos víziója szerinti kötelező betelepítési kvótáról szóló vita lassan “okafogyottá válik”, mert kedden lejár az azt előíró határozat hatálya. Tovább »

Kósa: a kormány minél előbb indítsa el a konzultációt a Soros-tervről!

2017. szeptember 26., kedd · Hozzászólok

A Fidesz-frakció arra kéri a kormányt, hogy a lehető leggyorsabban indítsa el a betelepítési kvótával és a “Soros-tervvel” összefüggő nemzeti konzultációt – mondta Kósa Lajos kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. Tovább »

A kormány mindent elkövet, hogy a “Soros-tervet” senkire ne lehessen ráerőltetni

2017. szeptember 25., hétfő · Egy hozzászólás

A magyar kormány mindent elkövet, hogy a “Soros-tervet”, valamint az ahhoz kapcsolódó intézkedéseket ne lehessen ráerőltetni olyan országokra, amelyek ezt nem szeretnék – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfőn az MTI-nek. Tovább »

Kontrát: a “Soros-tervnek” része a határzár lebontása

2017. szeptember 25., hétfő · 4 hozzászólás

Soros György tervének része a határzár lebontása, a kormány azonban kitart a határzár mellett, és arra kéri az embereket, mondják el véleményüket erről a nemzeti konzultációban – mondta a Belügyminisztérium (BM) parlamenti államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Hét kérdéskör szerepel majd a nemzeti konzultációs íven

2017. szeptember 24., vasárnap · Hozzászólok

Várhatóan hét kérdést tesz fel a kormány a bevándorlásról és a kötelező kvótáról az október elején induló nemzeti konzultáció során – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában. Tovább »

Völner: Soros 2015-ben vázolta fel tervét

2017. szeptember 23., szombat · Hozzászólok

Soros György milliárdos spekuláns 2015 júliusában a Financial Timesban vázolta fel elképzeléseit, amelyek szerint az uniónak évente egymillió bevándorlót kell befogadnia és egy állandó, kötelező mechanizmus révén kell szétosztania a tagállamok között – mondta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Lázár: Sorosnak több szava van Brüsszelben, mint egy képviselőnek

2017. szeptember 23., szombat · Hozzászólok

Demokratikus gondolkodással érthetetlen, hogy egy Amerikából érkezett, nagyon gazdag embernek „a szava többet ér Brüsszelben, mint egy európai parlamenti képviselőé” – mondta Lázár János a Magyar Időknek adott interjúban Soros György befolyását elemezve. Tovább »

Tuzson: a bevándorlás kérdése nemzeti ügy

2017. szeptember 23., szombat · 2 hozzászólás

A bevándorlás nem pártügy, hanem nemzeti ügy, amely évtizedekre meghatározza egy ország sorsát, ezért kérünk mindenkit, hogy vegyen részt a “Soros-tervről” hamarosan meginduló nemzeti konzultáción – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán pénteken. Tovább »

A “Soros-terv” fejenként 9 milliót adna a migránsok integrációjára

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

Soros György terve alapján két év alatt összességében 30 ezer euróval, vagyis mintegy 9 millió forinttal kellene segíteni fejenként az illegális migránsok integrációját – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatóján. Tovább »

Következő oldal »