Sport

Labdarúgás: harmadjára nem tudott egyenlíteni az Algyő + FOTÓK

Labdarúgás: harmadjára nem tudott egyenlíteni az Algyő + FOTÓK

2017. szeptember 16., szombat
Labdarúgás: harmadjára nem tudott egyenlíteni az Algyő + FOTÓK

Háromszor szerzett vezetést a SZVSE Algyőn, a Csongrád megyei I. osztály ötödik fordulójában, a mindent eldöntő találatot Baka szerezte a 89. percben.

Egyaránt remekül kezdte a szezont az Algyő és a SZVSE is, mindkét mindkét csapat egy vereséget szenvedett eddig a Csongrád megyei I. osztály új idényében, így igazi rangadót tekinthetett meg az algyői közönség szombat délután. Már az első percekben adódott helyzet itt is, ott is, de azt is jól lehetett látni, hogy mindkét csapat remekül felkészült az ellenfélből, gyakran akadtak meg a támadások a középpályán. A SZVSE meglehetősen feltolta a védekezését, így hamar elfojtotta az algyői akciókat, míg támadásban a leshatáron helyezkedő csatárokat igyekeztek megjátszani, s egy ilyen kiugratásból szerezte meg a vezetést a vendég csapat. A 32. percben a jobb szélen ugrott ki Hatvani, nagyon jó labdát kapott a védelem mögé, Siska pedig nem háríthatott. Az első játékrészben nem született több találat, így szegedi előnnyel vonulhattak szünetre a felek. Takács Zoltán nagyon elégedetlen volt csapata első félidei teljesítményével, így négyet is cserélt a szünetben, ami nagyon jót tett az Algyőnek. Lüktető játékot hozott a második játékrész, s 15 perc elteltével egyenlítettek a hazaiak. Csányi Bence szépen mozdult be a védelem mögé és szerezte meg az egyenlítő találatot. Nem örülhettek sokáig a döntetlennek az algyőiek, egy védelmi megingást használt ki a SZVSE a 67. percben, Hatvani pedig megszerezte második találatát. Gyorsan jött az újabb egyenlítés, ismét Csányi volt eredményes, egy igazán szépségdíjas találattal egalizált. Ezután nagy nyomást helyezett a hazaiakra a SZVSE, Siskának több nagy bravúrt is be kellett mutatnia, ám nem tudta kihúzni döntetlennel az Algyő. A 89. percben a csereként beálló Baka Márk döntötte el a három pont sorsát, s szerezte meg a győzelmet a szegedieknek.

Algyői Sportpálya, 100 néző
2017. szeptember 16., 16.00
Algyő SK
Szegedi VSE
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Zahorán János * Asszisztens: György Sándor, Varga Áron
2
-
3

Csongrád megyei I. osztály 5. forduló

Algyő SK - Szegedi VSE 2-3 (0-1)

Algyő, Algyői Sportpálya, 100 néző. Vezette: Zahorán János (György Sándor, Varga Áron).

Algyő:

Siska - Jernei (Szélpál - a szünetben), Pénzváltó, Lajkó (Kovács M. - a szünetben), Kalapács, Lovas (Gyurkovics - a szünetben), Táncos (Farkas - a szünetben), Bella, Daróczi, Csányi, Takács (Sebők, 70').

Vezetőedző:

Takács Zoltán.

SZVSE:

Molnár - Bilic, Balázs (Baka, 57'), Tanács, Péter, Király, Nagy, Teimel (Nagypál, 61'), Hatvani, Csamangó, Csanádi (Rózsa, 92').

Vezetőedző:

Bodó Attila.

Gól:

Csányi (60', 70') Hatvani (32', 67'), Baka (89')

Sárga lap:

Jernei (37') Bilic (24'), Péter (40') Takács Zoltán:

"Egy izgalmas és fordulatos találkozót játszottunk, de aki vesztesen jön ki belőle, az nem látja igazán rózsaszínben a világot utána. Jó néhány játékosomnak azért el kellene gondolkoznia azon, hogy szeretne-e Algyőn futballozni, az első félidőben több olyan teljesítményt is láttam, ami hagy kívánni valót maga után. Ettől függetlenül kétszer is felálltunk, de sajnos ma olyan helyezkedési hibákat vétettünk, hogy tulajdonképpen várható volt, hogy nem fogjuk tudni kihúzni döntetlennel a találkozót, bár 2-2-nél megvolt az esélyünk a vezetés megszerzésére is. Nagyon sajnálom ezt az egészet, de előre kell nézni és tovább kell dolgozni."

Bodó Attila:

"Izgalmas mérkőzés volt, egyik pillanatban örült az ember, a másikban idegeskedett. Gólt szereztünk, egyenlített az Algyő, megint gólt rúgtunk, megint egyenlítettek. Két dolog miatt lett ez ilyen izgalmas, egyrészt az Algyő egy nagyon kemény, jó ellenfél volt ma, jól futballoztak. Másrészt minimum 7-8 száz százalékos ziccerünk volt, nyolcszor álltunk szemben csak a kapussal, de egyszerűen nem tudtuk kihasználni a helyzeteket. Ennyi helyzetünk az Algyőnél sokkal gyengébb csapatok ellen sem szokott lenni, emiatt lett volna idegesítő, ha nem sikerül megszereznünk a győzelmet."

Online közvetítésünk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.