Lázár: fontos hogy az algyőiek döntsenek a vegyi üzem sorsáról

2017. február 18., szombat · 15 hozzászólás

Lázár János

„Minden munkahelyteremtő beruházásnak örülni kell és lehetőség szerint segíteni azt. Ebben az esetben sem az Algyőre betelepülni kívánó gyár létesítése a probléma, de úgy gondolom, hogy egy ilyen jellegű vegyi üzemnek nem az iskola közvetlen szomszédságában kell működnie” – írja közleményében Lázár János. Tovább »

Élesedik az algyői ipari park vállalkozói és a helyi Fidesz közötti vita

2017. február 18., szombat · 19 hozzászólás

vegyiuzem_tabla001kf

Bírálta az algyői Fidesz-frakció a vegyi üzem mellett kiálló cégeket, többek között azzal, hogy nincs tisztában a félszáz vállalkozás azzal, hogy mit is támogatnak röpirataikkal, weboldalukkal, és eleve nonszensz, hogy bele akarnak szólni a népszavazásba. Most megszólalnak a görög vegyi üzem Algyőre települését támogató cégek, szerintük nem az a nonszensz, amit ők csinálnak, hanem az, amit a Fidesz. Tovább »

A rugós ördögtől a magánérdekekig – A vegyi üzemet támogatókat bírálta az algyői Fidesz (FRISSÍTVE)

2017. február 16., csütörtök · 17 hozzászólás

algyoi_fidesz_sajttaj002kf

Vitatatja az algyői Fidesz-frakció, hogy a görög vegyi üzem betelepülése mellett röpiratokon érvelő félszáz helyi érdekeltségű cég tudja egyáltalán, hogy mihez adta a nevét. Pongrácz Tamás frakcióvezető sajtótájékoztatóján kijelentette: nonszensz, hogy beleszólnak az ipari park vállalkozói a település belügyének számító népszavazásba. Tovább »

A népszavazásig nem lesz költségvetése Algyőnek (FRISSÍTVE)

2017. február 15., szerda · 8 hozzászólás

algyo_rendkivuli_testuleti005kf

A görög vegyi üzemmel kapcsolatos február 26-ára kiírt referendumot megelőző kampányra hivatkozva halasztatta el az algyői képviselő-testület Fidesz-frakciója és a volt polgármester a február 16-ára összehívott rendes ülést. Így addig nem szavaznak az idei büdzséről, és Molnár Áron szerint akár pályázatoktól is eleshetnek. Tovább »

Nem szavazatra buzdít az algyői népszavazáson a helyi Fidesz

2017. február 10., péntek · 7 hozzászólás

algyoi_fidesz_sajttaj005kf

A vegyi üzemről szóló népszavazás ügyében és az ehhez kapcsolódó kampány kérdésében tartott sajtótájékoztatót az algyői Fidesz. Feljelentést tesznek a beruházást támogató szórólapok miatt, s szeretnék, ha a testületi ülést a népszavazás után tartanák meg. Tovább »

Zajvédő fal épül a 47-es mentén Algyőnél

2017. február 9., csütörtök · Hozzászólok

zajvedo_fal001kf

A meglévő szakasztól egészen a halászcsárdáig zajvédő falat építenek a 47-es számú főút mellett Algyő nagyközségnél – tájékoztatott Molnár Áron polgármester. A beruházás várhatóan a nyár végére elkészül. Tovább »

Következő oldal »