Világtükör

10 éves kislányt erőszakoltak meg Malmőben

10 éves kislányt erőszakoltak meg Malmőben

2018. október 30., kedd
10 éves kislányt erőszakoltak meg Malmőben

Egy 10 éves kislányt erőszakoltak meg a migránsok által gyakorlatilag megszállt svédországi Malmőben. A rendőrség egyelőre titkolja, ki lehetett a támadó.

Múlt héten erőszakolták meg egy 10 éves kislányt a svédországi Malmö városában. A dél-svédországi településen történt az elmúlt években a legtöbb erőszakos bűncselekmény, amit döntően migránsok követtek el. A rendőrség már pénteken elfogta a feltételezett támadót, de nem hozták nyilvánosságra, hogy kiről van szó - írta a Voice of Europe. Ebből a legtöbben arra következtetnek, hogy migráns hátterű lehet az elkövető. A városban a rendkívül fertőző afrikai kanyaró is megjelent már: egy afrikai migráns egészségügyi ellenőrzésekor derült ki, hogy a betegség már megjelent Svédországban. Szakemberek szerint fennáll a járvány kirobbanásának veszélye, mivel ez a kanyarótípus rendkívül fertőző. A megbetegedést Malmőben regisztrálták, ahol a tavalyi adatok alapján a lakosság 45 százaléka már migrációs hátterű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.