Videó

Megőrjítette Szegedet a 13 éves romalány: Dorina

Megőrjítette Szegedet a 13 éves romalány: Dorina

2018. február 10., szombat
Megőrjítette Szegedet a 13 éves romalány: Dorina

Akkora buli volt a Spiritben, hogy a fal adta a másikat. Szerencsére nem a biztonsági őr, akinek azért közbe kellett lépnie.

Egy őrült rajongó váratlanul felugrott Dorina mellé a Spirit színpadjára, de a biztonsági őr határozott udvariassággal letessékelte a nem kívánatos vendéget. Szinte egy esettanulmány ez a videó, kiderül belőle például, hogy

a lány anyja szerint Dorina akkor is sikeres volna, ha csak a Boci-Boci tarkát énekelné.

Azt pedig egy fiatal srác magyarázza meg, hogy miért érdemes Kolozsvárról is elutazni ezért a koncertért. Íme, ilyen egy szegedi éjszaka Dorinával.

Akinek fogalma nem lenne arról, hogy ki ez a fiatal lány, és miért őrülnek meg miattaaz emberek, az nézze meg az első slágerét, amivel felrobbantotta az internetet. Ezt eddig már több mint 8,6 millian megtették!

Dorina aDikh TV sztárja, és rendkívül büszke roma származására. Egyébként a másik hírességgel,Kevinnel készített közös dalátlassan már 7 millióan látták a Youtube-on.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.