Vélemény

Blogstar: Botka László gyáván elfutott

Blogstar: Botka László gyáván elfutott

2017. október 2., hétfő
Blogstar: Botka László gyáván elfutott

Ennyi volt: Botka László már nem vezeti az MSZP listáját, lemondott az első helyről. Várható volt? Várható volt - írja a Blogstar.hu.

Botka László

megint elfutott. Nincs ebben semmi meglepő, mert ő az az MSZP-s politikus, aki éveken át riszálta magát a pártja előtt, majd hiába vetette fel, hogy milyen jó is lenne, ha ő állna az élen, mindig elszaladt. A mostani helyzet csak abban különbözik, hogy valóban kitette magát a kirakatba, hogy aztán lehúzza a függönyt és visszamenjen a szegedi csigaházába. Nem kell nagy ész a megállapításhoz: Botka László gyáva. Fél

Gyurcsány Ferenctől

, a hazai politikai élet legsötétebb figurájától. A bukott miniszterelnöktől persze joggal retteg, mert lássuk be Gyurcsány ilyen Botka-féléket szokott reggelizni. Az MSZP lista élén állva, a szegedi polgármesternek fogalma sem volt róla, hogy miként tudná kezelni a magyar politikai élet ripacsát. Botka László gyáva, mert fél a saját pártjának tagjaitól is. Attól a "tömegtől", amely azért emelte őt a lista élére, mert már nem volt más ötlet. Megbukott ott már bizony mindenki,

Lendvai Ildikó

miniszterelnök-jelöltsége pedig elég ijesztő lett volna. Botka háta mögött összesúgtak a szocialisták is, mert pontosan tudták, hogy ő az a szamár, akit megtaláltak a már nem létező ló helyére. Botka László gyáva, mert fél a választóktól is. Pontosan tudta, hogy ő, mint listavezető, hálátlan szerepért harcolt, mert egy vágóhídra menetelő sereg élén áll. A lelke mélyén tisztában volt vele, hogy ő és a pártja jövő tavasszal csak bukhat. Pedig milyen jó mondat volt – Rákosi elvtárs után szabadon –, hogy "Fizessenek a gazdagok". Botka László gyáva és visszahúzott a szegedi csigaházába. Aztán lehet, hogy ezzel majd elszabadul a pokol a baloldali liberális pártocskáknál, hiszen Gyurcsány és társai ezzel akkorát erősödtek az ellenzéki pártok között, hogy azt maguk sem tudták volna elérni. A szocialista szavazók meg néznek csak bambán. A kapitány elsőként hagyta el a süllyedő – egy fenét: tengeralattjáró ez kérem – hajót. Így jártak. Fizessenek a mamlaszok.

Kecskés István

Forrás:

blogstar.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.