Vélemény

Régen várt lépés(ek) a sportért

Régen várt lépés(ek) a sportért

2011. május 30., hétfő
Régen várt lépés(ek) a sportért

A

pénteki közgyűlésen

egy kisebb lépést tettek a képviselőink a szegedi sport felvirágoztatása felé, ugyanis – a szocialisták kivételével – mindenki megszavazta a létesítmény-fenntartó egyesületek számára azt a 27 millió forintot, amit karbantartásra, kisebb fejlesztésekre költhetnek ezek az sportegyesületek.

Négy ilyen egyesület – az Ujszegedi TC, a Tápi ESK, a Szőregi Rákóczi és a SZVSE – gazdálkodhat plusz pénzekkel, s költhet végre milliókat régen halogatott beruházásokra. Persze ezek a forintok nem teszik lehetővé új pályák, kiszolgálóhelyiségek építését, de arra elég lesz, hogy kényelmesebbé, vonzóbbá tegyék a létesítményeket a látogatók számára, s egy újabb együttműködésnek az alapjait tegyék le – iskolás csoportok, önkormányzati rendezvények befogadását, sportklubok tagjainak kényelmesebb edzéslehetőségét, mozgását, a rekreáció, a testnevelés és a tömegsport élénkítését. Itt és most én a reményemet szeretném kifejezni, hogy e kis lépést hamarosan újabbak követik majd, és Szeged sportja végre ismét elfoglalja méltó helyét a vidéki sportélet palettáján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.